Mit jelent pontossan a fogantatás?
A fogantatás az aktus napját jelenti vagy azt hogy aznap fogant meg a baba?
19hetes és 5napos vagyok jelenleg. A párommal december 24-tol január 1ig voltunk együtt. Utána ő hetelni járt. A Doki szerint január 14én eshettem teherbe! Utána viszont csak január 22voltunk együtt. És 23-án. Tervezett baba lessz nálunk.
Kérem aki tájékozott ebben az válaszoljon nekem. Előre is köszönöm.
Egyébként nyilván azt jelenti, amikor elviekben a petesejt meg a hímivarsejt találkozott. Ami (tekintve, hogy a petesejt csak 12-24 óriáig megtermékenyíthető) azonos az ovuláció napjával.
A 14 nyilván sehogy se jön ki, pláne, hogy együtt se voltatok. Ha most 19+5 hetes vagy, akkor a 22. vagy 23-ai aktusból fogant....
Ha megvan az utolsó menstruáció időpontja és, hogy hány naposak a ciklusok akkor nagyjából be lehet lőni, hogy mikor foganhatott.
Ha a doki január 14-re rakja átlagos ciklusból, akkor január elején kellett menstruálnod. A peteérés csúszhat néhány napot, így lehetett a 22.-i együttlétből.
Második válaszolónak köszönöm. Enis arra gondolok vagy az elseje mert kell egy parnap elvileg.
Harmadiknak meg annyi hogy azért mert idegesíti mert akkor ő hetelt. És úgy gondolja meg csaltam. De 5év alatt nm tettem meg egyszer sem.
A doki szabályos, 28 napos ciklussal számol.
Kérdés, hogy hány napos ciklusaid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!