Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Régóta próbálkozók! Meglehet...

Régóta próbálkozók! Meglehet “érezni” a várandósságot?

Figyelt kérdés

Ez most egy teljesen szentimentális kérdés lesz. De most vagyok dpo. 5. napján és olyan csalódott vagyok. Nem érzem úgy, hogy sikerült volna ez a hónap. Az előző hónapokban sokkal bizakodóbb voltam!

Volt akinek fel se tűnt és mégis várandós volt? Vagy nem érezte sikeresnek a hónapot és mégis az volt vagy a női megérzés sosem téved?

2023. máj. 18. 10:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem éreztem meg. Már az első sikertelen év után ejtettem az ilyen "megérzem" dolgokat, semmi értelme nem volt. Ez önámítás. Csak a pozitív teszt számított, de arra 8 évet kellett várni és két lombikot. De igazán még akkor sem fogtam fel, hogy igaz.
2023. máj. 18. 10:44
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
4,5 évet vártunk rá. Biztos voktam, hogy nem sikerült, amikor sikerült.
2023. máj. 18. 10:46
 3/21 anonim ***** válasza:
66%

A kisfiam elsőre sikerült. Aznap éjszaka megéreztem mikor fogant. Biztosan hülyeségnek hangzik, de 100%-ra éreztem hogy sikerült és úgy is lett.

Most hónapok óta próbálkozunk a tesóval, és minden hónapban érzem hogy nem sikerül...

2023. máj. 18. 10:56
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanúgy voltam, mint a 2-es. Késett, de mondtam a férjemnek, hogy jól van úgy is megjön ha 5 évig nem estem teherbe védekezés nélkül akkor most se.

Inkább olyan érzésem volt, mint ha elkaptam volna valamit, mint ha betegség kezdete lett volna. Iszonyat szar volt a közérzetem, magasabb volt a testhőm, náthás voltam.

Erre elszaladt teszért, mert hogy azért nézzük meg, mert most tuti van valami. Mondtam, hogy nekem mind1 nézzük. (5 napja késett) ott volt a 2 csík mind a 3 különböző teszten :))

16 hkm

2023. máj. 18. 11:22
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan mi nem nagyon sokáig próbálkoztunk de a sikeres hónapban biztos voltam benne hogy nem sikerült. Már éreztem a mensi jeleit is, tuti biztos voltam hogy ez a hónap is sikertelen. És pozitív lett a teszt.

Szóval ezt a megérzésekre hagyatkozást én nem tartom hasznosnak. Sokmindent éreztem már és néha bejött néha meg simán megfeledkeztem róla.

2023. máj. 18. 11:36
 6/21 anonim ***** válasza:
32%
Igaz nekünk azonnal összejött, de nekem az elején annyi lett gyanús, hogy késik és iszonyatosan érzékeny lettem, hamar elsírtam magam minden apróságon. Aztán már kezdtem gyanakodni, férjemnek mondtam is. Utána éreztem, hogy tuti baba van a dologban és így is lett, 2 nagyon erős pozitívat teszteltem másnap.
2023. máj. 18. 11:37
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Végülis igen, de azért nehéz eldönteni, hogy ebből mennyi a valós megérzés, az utólagos belemagyarázás és maguk a tények. Pl.előtte volt, hogy lekéstem az ovut, nyilván akkor már a (nem) lehetséges fogamzás pillanatában temettem a hónapot, de az csak utólag látható biztosan, hogy tényleg lekéstem. Szóval valójában nem "megéreztem", hogy most biztos nem sikerült, hanem arra volt nagyobb realitás. A többinél pedig ovu után pár nappal, változó időben, egyszerűen antiterhesnek éreztem magam. Ez megérzés volt. A nem várt előtti napon meg a tünetekből tudtam, hogy másnap biztosan megjön. Ez már nem megérzés, hanem tapasztalat.

Amikor terhes lettem, már a fogamzásnál éreztem, hogy most sikerülni fog. Utána meg csak azt éreztem, hogy most nem érzem magam antiterhesnek. Szóval maga az érzés hiányzott, hogy most tuti, nem. De nem akartam beleélni magam, szóval úgy kezeltem, mint máskor. A nem várt előtti napon viszont azt éreztem, hogy most nem fog megjönni. Ezt viszont már fizikai tünetekből. Nem úgy éreztem magam, mint menstruáció előtt szoktam.

Nem is jött meg, másnap+ lett a teszt. Sajnos, azonban onnantól azt is megéreztem, hogy nem fog megmaradni és ez is bejött, elvetéltem ☹️

2023. máj. 18. 12:08
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több mint egy év után lett végre pozitív tesztem, semmit nem éreztem. A teszt előtti napokban egész nap kerti fizikai munkát végeztem, totál elfarasztottam magam, másnap a szokásos lelki nyugalommal csináltam meg az időszerű tesztet és totál meglepett, hogy pozitív lett!
2023. máj. 18. 12:24
 9/21 anonim ***** válasza:
73%
Nekem az első hónapban sikerült, amikor biztos voltam benne, hogy nem sikerült. :) 21. hónap, már szinte nem is érdekelt, hogy megjön - e. Persze csak dacból, 3 napig bőgtem örömömben, amikor végre pozitív lett a teszt. És utána még várni 9 hónapot, mire végre tényleg láthatom a babám. Nyilván akkor már sokkal jobb várni, de az is olyan hosszú volt.
2023. máj. 18. 12:49
 10/21 anonim ***** válasza:
22%
Én enyhe kaparászó, lüktető érzést tapasztaltam, mintha egy pici szív dobogna a hasamban, ez nyilván hülyeség ennyire korai stádiumbna, csak az érzés volt olyan. Rögtön teszteltem, pozitív lett, egy héttel később mentünk UH-ra, de akkor még csak 4hetes volt, így elsőre nem is okézta le a nőgyógyász, hogy valóban várandós vagyok. Látszott a kis lüktetés az UH-n, de ez még nem tekinthető életképes magzatnak. Két héttel később vissza kellett menni, akkor már megállapították a 6.hetes várandóságot.
2023. máj. 18. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!