Peteérés helyett PMS tünetek? Nem lenne ovullációm?
Figyelt kérdés
Mindig pontos a mensim, több éve,már babát szeretnénk,de most 17.ciklusnapon vagyok,ovu tesztem 4 napja negativ,semmi jele,de a hasam,derekam nagyon fáj,hőhullamok vannak rajtam. Siros,ideges hangulatom van,pont mikor meg kellene jönni,de ugye az még 2 hét. Mitől lehet? Most mikorra varjam (ne varjam)?
Igen ezek szerint kimaradhatott a peteérésed előfordul:( 9es vagyok szivesen áttudom érezni és belegondolni mennyire megneheziti a párod távolléte ezt az egész babadolgot.Sok sikert a továbbiakban.
2023. máj. 15. 10:09
12/17 anonim válasza:
11-es:
A gyerektervezésből miért csinálnak sokan kötelezően időzített programot? Csak kérdem.
2023. máj. 15. 11:10
13/17 anonim válasza:
Nem kötelező csak amikor 1 év időzítetlen, sikertelenség van a hátad mögött jobban odafigyelsz mikor ovulálsz.Van aki elsőre teherbe esik van akinek hónapok, évek.
2023. máj. 15. 11:37
14/17 anonim válasza:
Meg annyi hogy 1 hónapba 1x ovulálsz és akkor azokban a 3-4napban eshetsz teherbe mindössze ennyi miatt szükséges az időzítés hogy gyereked legyen.
2023. máj. 15. 11:38
15/17 anonim válasza:
Ha abban a 3-4 napban úgysincs otthon, akkor veszett fejsze nyele.
Nekik nincs lehetőségük, csak azon a havi két hétvégén. Emiatt tartom értelmetlennek tesztelgetni, hiszen nincs más alkalmuk együtt lenni.
2023. máj. 15. 11:42
16/17 A kérdező kommentje:
11es köszönöm! :)
Többiek: nem csak a gyerekvállalás miatt "nagy ügy", hanem szeretem ha pontos a ciklusom,lehet vele tervezni,akár együttlétet,akár szabadsagot stb..bplusz szeretek tisztaban lenni a ciklusommal,egeszsegi allapotommal! Ha valakinek annyi a lenyeg,hogy legyen ovu es gyerek akkor sajnalom,de én szeretem a testem jelzeseit figyelni,betegsegeket,gondokat kiküszöbölni. Nyilvan nem a vilag,ha egy havi ovu kimarad,de ha több az gondot jelent.
2023. máj. 15. 12:34
17/17 anonim válasza:
Engedd már meg neki hogy azt csináljon amit akar.Ha tesztelni akar akkor tesztel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!