Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megjöhet akkor is ha terhes vagy?

Megjöhet akkor is ha terhes vagy?

Figyelt kérdés

Két hónapja vesztettem el a szüzességemet.(Nem védekeztünk)

De az együttlét után megjött két héttel korábban mint kellett volna.

Na már most az a helyzet áll fenn, hogy már 11 napja késik. Eddig sosem késett még ennyit, max két-három napot.

2023. máj. 8. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Védekezés nélkül lehet hogy terhes vagy! Gratulálok.
2023. máj. 8. 03:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is megvolt az első 2..
2023. máj. 8. 07:59
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
De ha ennyire nagylány vagy, hogy védekezés nélkül szexelsz, akkor szerintem el tudsz ballagni a legközelebbi drogériába egy terhességi tesztért is.
2023. máj. 8. 08:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt írod, aktus után megjött.

Akkor nem értem, mi a gond?

2023. máj. 8. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy menstruáció volt?

Mennyivel aktus után jött meg? Ugyanolyan volt, mint szokott (hossza, színe, állaga stb.)?

Azóta ezek szerint nem voltatok együtt?

Ha menstruáció volt és nem volt több alkalom, akkor biztos nem vagy terhes, de megnyugtatásul bármilyen gagyi tesztet csinálhatsz, azóta már mindegyik teszt kimutatná. Igazából lehet ez lenne a legmegnyugtatóbb, valószínű utána meg is jönne :)

2023. máj. 8. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!