Megjöhet egy terhes nőnek ilyen sokszor?
Figyelt kérdés
Most kéne a 20-23ik hétben lennem, viszont nem is gondoltam rá hogy terhes lennek. Rendszeresen jön meg azóta (egy max 2 nap késéssel, és kb 3-4 napig tart, mind azelőtt)
Pockom az van, de nem olyan nagy, most a kijárási tilalommal kevesebbet mozogtam, többet ettem...Viszont egyszer egyszer mintha mozogna bennem valaki :D
Ha rá tesszem a kezem nem érzek semmit, egy idő után már a szívdobogásom érzem 😁
Ugye 100% nem vagyok terhes?😀
Lehet hülyeségnek tűnik amit irok, de halottam már olyanrol hogy valakinek töbször megjön
2020. máj. 29. 15:01
3/9 anonim válasza:
Nem vagy terhes. Én voltam már terhes, valamelyik nap pontosan olyan mozgás volt a hasamban, mint mikor a fiam mozgott benne. De nyilván ez bélmozgás volt. Én sem vagyok terhes.
4/9 anonim válasza:
Egy barátnőmnek végig megjött rendesen. Utolsó hónapban derült ki, hogy terhes.
5/9 anonim válasza:
4-es az hogy? Nem volt hasa vagy annyira túlsúlyos, hogy nem tűnt fel?
6/9 anonim válasza:
Husibb volt, de nem annyira, egyszerűen nem volt hasa. Én se értem. Ő se.
7/9 A kérdező kommentje:
159kg és 45kg vagyok :D
2020. máj. 29. 16:02
9/9 anonim válasza:
Nem vagy terhes, de hogy megnyugodj csinálj egy tesztet. Utána majd nem érzet a "magzatmozgást". Most beképzeled ,de az csak bélmozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!