Május közepén tesztelők vannak?
1#es vagyok, 7 hetesen szívhangja volt a babánknak, majd spontán elvetéltem 😭 azóta 2 hét telt el, még mai napig pokolian fáj. 2 képünk van róla összesen ennyink maradt. A menzesz azóta is várat magára, ha megjött, és elmúlt újra zöld az út, de bakker csajok ez eszméletlen rossz érzés 😭
2023. jún. 30. 17:47
Sajnálom nagyon, hogy neked is át kellett menned ezen 😔 nekem még a tisztulás sem nagyon akart elindulni, pedig nagyon szerettem volna ha magától végbemegy, de már csak túl akarok lenni rajta, hétfőre kaptam időpontot műszeres befejezésre. 😔
60,69
2023. jún. 30. 19:20
Nekem 8 hetesen még volt szívhang, a 10 héten pedig kiderült, hogy már nem él. A méretek alapján valamikor az utolsó ultrahang után állt le a fejlődésben. Apósomèknak úgy mondtuk el, hogy jön a baba, hogy már nem is élt. Hidd el idővel jobb lesz. De attól még kva szar. Mindenki azt mondta, hogy inkább ez, mint egy beteg baba. Ami tökéletesen igaz, de azért bennem van, hogy másnak sikerül elsőre egy egészséges gyereket szülnie, nekünk miért nem. Augusztus végèn már meg is született volna.
2023. jún. 30. 20:23
74/76 A kérdező kommentje:
Szomorúan olvasom a válaszokat :( Sok erőt és kitartást kívánok Nektek! Olyan szörnyű dolgok ezek sajnos és akkor még kapja az ember a kéretlen jó tanácsokat meg mondásokat "inkább ez, mint egy beteg baba", ami nyilván így van, de ezt annak mondani, aki éppen átéli...hát nem túl empatikusak az emberek.
74# nekem is mindenki ezt mondta...én sem szeretnék beteg babàt nyilván...nem az fáj, hogy egy beteg baba elment, hanem hogy egyeltalàn miért volt beteg és nekünk miért nem sikerült ami másnak, hogy hamar összejön egy egészséges terhesség és baba. Ha nem vártunk volna rá 9 hónapot és hamar összejött volna újra, én túl tudnèk lépni ezen. Ráadásul már sokkal korábban szerettünk volna gyermeket, de később lettek megfelelőek a körülmények.
Anyósom ráadásul nem akart rosszat, de azzal próbált nyugtatni, hogy "ez a baba nem titeket választott"... Mi van?? Inkább öngyilkos lett???? És akit vernek meg molesztálnak otthon ő is úgy választotta a szüleit? Még ők is jobbak mint mi??? Szerencsére nem így gondolkodom, különben már depressziós lennék. Sokszor az emberek fel sem fogják mit mondanak.
2023. júl. 3. 21:26
76/76 A kérdező kommentje:
75# Nagyon sajnálom :( Értem, amit írsz. Annyira nehéz, mert hiába tudja az ember, hogy csak nyugtatni akar pl. anyós, de tényleg fel sem fogják, amit mondanak. Nekem is anyós annyit tud mondani, hogy "jajj nagyon készülsz rá, minden a gondolkodáson múlik, így sosem fog összejönni". Köszönöm, nagyon jól esik... :( Persze ha meg nem foglalkoznék vele, akkor meg az lenne a baj.
Kapcsolódó kérdések: