Csajok, amíg nem jön meg a remény maradjon meg! Nem gépek vagyunk, előfordulhat egy későbbi ovu is.
2023. máj. 11. 10:30
43/76 anonim válasza:
8-as vagyok.
Ma sajna elkezdett megjönni 2 nappal korábban mint ahogy szokott. Ez a hónap így már biztosan ennyi.
Kicsit magamba is zuhantam reggel, így párommal megbeszéltük hogy éljük az életünket védekezés nélkül, de egyenlőre elengedjük a dolgot mert túlságosan rágörcsöltem és már emiatt sem fog sikerülni...
Akinek szintúgy nem sikerült a hónap, nektek kitartás.
A többieknek boldog babavárást.
2023. máj. 11. 10:47
44/76 anonim válasza:
43# én is ebben reménykedem,de nem sok esélyt látok rá. 2-es vagyok. Én írtam, hogy 29nappal számoltam a múltkor alapján. Ez tegnap volt de negatív lett a teszt. Igaz délután csináltam. Igaz, hogy volt 33 napos ciklusom is, de ha később fogant is már halványan pozitívnak kéne lenni.
2023. máj. 11. 11:03
45/76 A kérdező kommentje:
Sajnálom 36-os :(
Én ma elkezdtem barnázni, akkor még reménykedtem, most már vérzek :( pedig lenne még 3 nap, nem szokott ennyivel előbb jönni. Azt hittem, most sikerülni fog :( mindenhol kisbabákat látok, mindenki most jelenti be vagy most fog szülni.
2023. máj. 11. 19:38
46/76 anonim válasza:
45# ismerős...én attól félek, hogy nem sikerül teherbe esnem augusztus végèig, amikor az első baba született volna. Akkor lehet, hogy tényleg depis leszek. Most még nem vagyunk ràgörcsölve. (2-es vagyok). Nehéz várni, ha az ember nagyon szeretné már.
2023. máj. 11. 19:48
47/76 anonim válasza:
Holnap 11.dpo lesz, szerintetek egy 10es tesztnek mutatnia kellene holnap reggel valamit? Úgy izgulok, szorítsatok 🥰
2023. máj. 12. 22:23
48/76 anonim válasza:
47.vagyok, negatív a gólyahír tesztem 😭 így ennek a hónapnak is annyi 😭
2023. máj. 13. 05:27
49/76 anonim válasza:
2-es vagyok. Nekem megjött tegnap. Mehetünk majd a júniusra kivárja kérdés alá 🙄😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!