Május közepén tesztelők vannak?
Szerintetek ez a hőgörbe normális?? Vajon a 11.ciklusnapon megvolt az ovu vagy csak a 14.-en?
Nagyon köszönjük mindenkinek! 🙏❤️
Itt maradok veletek, szorítok mindenkinek! 🙏
Ha valakinek kérdése van, nyugodtan kérdezzen, akár itt, akár privátban is.
#32-es, sajnos én nem tudom nagyon értelmezni ezeket :(
Valaki tud esetleg segíteni? Én is felteszem az enyémet.
Sziasztok,
a 18-as vagyok.
Nálam is a türelmetlenség győzőtt. És tegnap csináltam egyet, nagyon halványan mintha lenne ott valami :) Várok még holnapig, és csinálok egy újat hátha erősödik.
Sajnos a hőgörbèhez nem értek.
36# szorítok
1es vagyok
Szerintem hagyjátok a hőgörbét. 2 hónapot én is szenvedtem vele. Jött ki mindenféle érték. Túl sok a befolyásoló tényező. Ha szájban méred, akkor simán benne van, hogy nyitott szájjal alszol, és teljesen mást mutat. Ha hüvelyben akkoris vannak befolyásoló dolgok. Én bele is untam, mert volt ott minden eredmény. Sokkal inkább az LH tesztet használtam segítségnek. Ugye egyik sem 100%os eredmény, hogy valóban megreped e, de mégis kényelmesebb napi 1 lh tesztet elhasználni késő délután, és sokkal kevesebb a befolyásoló tényező 🙂 Persze ez csak az én véleményem.
36os szorítok! És mindenki másnak is🙏
#36 gratulálok!! :)
El fogom engedni a hőgörbét, mára leesett 36,5-ről 36,0-ra, teljesen elkeseredtem, ez tényleg sajnos stresszforrás. LH teszteltem is, az mutatta is az ovulációt, remélem még összejöhet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!