Május közepén tesztelők vannak?
8-as vagyok.
Van már egy 4 évesem.
Novemberben pedig volt sajnos egy vetélésem.
Nálunk első baba lenne, ez a 4. próbálkozós hónapunk. 3-as voltam
El is vagyok keseredve, azt gondoltam hogy hamarabb sikerülni fog, most meg kattogok, hogy mi van ha soha nem fog sikerülni? ☹️ 25-26 évesek vagyunk, mióta együtt vagyunk szerettünk volna babát, csak az anyagiak idén tették lehetővé, így vártunk, aztán lehet hogy feleslegesen, mert ha ebben a hónapban összejött, az maga lenne a csoda
Lányok!! Eljött a mi időnk, hétvégén akár már el is lehet lőni az első teszteket!!
Valakinek van valamilyen megérzése? :)
Sőt, az 1-es, 2-es, 7-8. válaszoló addigra mar tuti tudni fogja, Ti már akár ma is tesztelhettek :)
Írjatok mindenképp, nagyon szorítok értetek így ismeretlenül is 💙
Sziasztok, csatlakozom én is.
Első baba lenne nálunk, 9 hónapja próbálkozunk.
Május 10-re nem várom. :)
Írjatok, ha van fejlemény :)
Annyira lassan telik ilyenkor az idő...
Nekünk ez az 5. próbálkozós hónap, már ovu teszteltem minden nap, szépen ki is mutatta, vezetem a hőgörbémet, párna a csípő alá. Tudom, hogy átlagosan fél év, mire összejön, de mikor benne van az ember, akkor azért kínzó tud lenni. Főleg, hogy sok barátnőm 1-2 éve is próbálkozik. Egy hét múlva tesztelek, már mindenfélét tünetként kezelek, innen lehet nagyot esni most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!