Mult heti ultrahang "Menzesz szerint 6+2 lennèk,ultrahang szerint 4+2..hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Ciklusaim van hogy kitolodnak 36,33 napra.Doki szerint kesobb fogant viszont utoljara marc 24.en voltunk egyutt.akkor ez hogy lehet?utolso menzesz marcius 9 volt.2023. ápr. 28. 06:13
1/10 anonim válasza:
Hát akkor viszont készülj arra hogy nem lesz életképes, Ha tényleg akkor voltatok együtt utoljára!
2/10 anonim válasza:
Nekem is azt mondták, hogy valószínűleg ciklus végén fogant (azt mondták, hogy egészséges, csak fiatalabb, mint menzesz szerint), a 12 és 19 hetes uh-on már azt mondták, hogy csak 4 nappal fiatalabb, mint menzesz szerint. Valószínűleg rossz volt az sztk-s uh, nem mért pontosat, ilyen pici korban pedig néhány mm is rengeteget számít.
3/10 anonim válasza:
4+2 hetes terhességet uh-gal nem is lehet látni…
4/10 anonim válasza:
Igen, az a másik. Gondolom azért mondott az orvos 2 héttel fiatalabbat, mert nem látott semmit. Nekem 6+0-ra azt mondták, hogy semmit nem látnak, csak sejthető a terhesség. #2
5/10 anonim válasza:
Itt valami nem stimmel. Ha március 24-én voltatok együtt utoljára, már 7 hetesnek kéne lennie, az meg már egyértelműen látszik, és szívhang is biztosan van. Ebből valószínűleg nem lesz egészséges terhesség, ha jól számoltál mindent.
6/10 A kérdező kommentje:
Csak magzatburok volt mult heten,jovo het penteken kell mennem ujra
2023. ápr. 28. 08:24
7/10 anonim válasza:
"Nekem 6+0-ra azt mondták, hogy semmit nem látnak, csak sejthető a terhesség."
Az érdekes, mert akkor már van embrió is. Lombik terhességem volt, ahol 6+0-nál petezsák, szikhólyag, benne 2.5 mm-s embrió volt - pulzálással.
De már 5+0-n volt petezsák látható.
8/10 anonim válasza:
Itt valami nem stimmel
Magzatburok 4+2nél tuti nincs.
6+1nél nálam is 2mm embrió volt pulzálással és spontán terhesség.
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem fejlődött a terhesség. Az együttlétetek óta eltelt időhöz képest se stimmelnek az adatok. 6+0-nál nekem is már szívcsőpulzálás is volt, 4+2nél meg a doki nem láthatna semmit uh-n, petezsákot sem. Lehet el kell engedned :(
10/10 anonim válasza:
Mi az, hogy 4+2-nek felel meg? Akkor még konkrétan semmi nem látszik, nagyon max.felritkulás, de abból meg nem tudják megmondani, hogy "mennyinek felel meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!