Mi a véleményetek?lehet meg jò terhesseg?
Szerintem csak magadnak ártasz, ha ezt nem engeded el fejben minél hamarabb. Hiába változó a ciklusod, akkor is duplázódnia kellett volna a hcg-nek és ha pár nappal fiatalabb is lenne a terhesség, ennyi idő után és ekkora hcg-vel már nem lenne üres a petezsák, ez már valószínűleg üres is marad☹️
Nem rosszindulatból mondom, de hasonlóan rosszul indultam, annyi különbséggel, hogy nekem nem néztek hcg-t. Én már az elején próbáltam fejben elengedni. Persze, beszedtem mindent, amit adtak, pihentem, ha az orvos mondja, adjuk meg az esélyt, de persze elvetéltem múlt héten. Így is rettenetes, hogy megpróbáltam felkészülni, de minél tovább dédelgeted a reményt, annál inkább arcon rúgás lesz a vége.😥
Igazuk van a többieknek, ez sajnos nem végződhet jól, minden érték és eredmény erre utal.
Engedd el.
Nem tudok sajnos mást hozzátenni, mint amit már a többiek leírtak: ezekkel a hcg értékekkel nagyon kevés az esélyed :(
Kívánom neked, hogy legyetek ti a kivételek, de azt is, hogy ha mennie kell, akkor azt minél korábban tegye meg, hogy tovább tudj lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!