Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek?lehet meg...

Mi a véleményetek?lehet meg jò terhesseg?

Figyelt kérdés
Korabban irtam mar hogy ossze vissza ciklusom van28,30,34,de colt mar 36 napos is.marc 8 volt utoljara menzesz,es marcius 24 egyutlet.mult heten hetfon doki nem latot semmit ultrahangon,vervetel hetfon 2840hcg szint..szerda 3202...penteki 4188...vegul ugy dontott beutal korhazba mehen kivuli terhesseg miatt mert penteken meg mindig semmi az ultrahangon.ma kellet reggel bemennem beutaloert a korhazba egy gyors ultrahang es mehen belul szepen latszodott a meg ures magzatburok.most ket het varakozas jön.28ciklus szerint ma lennek 6+5.lehet meg ez egeszseges terhesseg?volt valaki hasonlo cipőben?

2023. ápr. 24. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hcg emelkedés mellett nagyon kicsi az esély a happy endre. 48 óránként duplázódnia kéne a hcgnek, de hétfő-péntek viszonylatban sem sikerült ez a duplázódás sajnos.:-(
2023. ápr. 24. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egy ideig még menni fog, de szinte biztos, hogy még a 12. hét előtt még fog állni. Ilyen hcg értékek mellett ilyen későn megjelenő petezsákkal sajnos valószínűleg valami alapból nem volt rendben ezzel a kis embrióval. :(
2023. ápr. 24. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak magadnak ártasz, ha ezt nem engeded el fejben minél hamarabb. Hiába változó a ciklusod, akkor is duplázódnia kellett volna a hcg-nek és ha pár nappal fiatalabb is lenne a terhesség, ennyi idő után és ekkora hcg-vel már nem lenne üres a petezsák, ez már valószínűleg üres is marad☹️

Nem rosszindulatból mondom, de hasonlóan rosszul indultam, annyi különbséggel, hogy nekem nem néztek hcg-t. Én már az elején próbáltam fejben elengedni. Persze, beszedtem mindent, amit adtak, pihentem, ha az orvos mondja, adjuk meg az esélyt, de persze elvetéltem múlt héten. Így is rettenetes, hogy megpróbáltam felkészülni, de minél tovább dédelgeted a reményt, annál inkább arcon rúgás lesz a vége.😥

2023. ápr. 24. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazuk van a többieknek, ez sajnos nem végződhet jól, minden érték és eredmény erre utal.

Engedd el.

2023. ápr. 24. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok sajnos mást hozzátenni, mint amit már a többiek leírtak: ezekkel a hcg értékekkel nagyon kevés az esélyed :(

Kívánom neked, hogy legyetek ti a kivételek, de azt is, hogy ha mennie kell, akkor azt minél korábban tegye meg, hogy tovább tudj lépni.

2023. ápr. 24. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólökhoz.
2023. ápr. 24. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom 😥 Igazi csoda lenne, ha ez egy egészséges terhesség.
2023. ápr. 24. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!