Covid oltás és terhesség ?Tapasztalatokra és véleményekre lennék kíváncsi . Babát tervezünk múlt honap nem jött össze , most viszont nem tudom mi tévő legyek .
November 25-én szóltak telefonon a munkahelyemen ,hogy december 1-től csak védettségi igazolvánnyal mehetek be dolgozni .
Volt olyan aki beoltatta magát és abban a hónapban vagy utána lett terhes?
Lett valami probléma?
#6 Sajnos nagyon gyakori a vetélés, mindig is az volt. Nekem is volt kettő, pedig a korona még nem is létezett akkor.
Én június és július végén kaptam meg az oltásokat (Pfizer), novemberben teszteltem pozitívat.
Az orvosom Pfizert ajánlott ,de mindenki más a Sinophamot .
Nem mondta az orvos ,h mi lenne ha oltás után egyből összejönne a baba.
Ezért voltam kíváncsi a tapasztalatokra.
Hnap kiderül ,h mire jutott a munkahelyem .(iskolában dolgozok,de más a munláltató )
Köszönöm a válaszokat!!!
Én is oltás után estem teherbe, de kivártuk az ajánlott 2 hónapot. 11 hónapig próbálkoztunk az oltás előtt. oltás után 2 hónappal az első próbálkozós ciklusban összejött.
Annyi hasonló "véletlent" olvasni amúgy, hogy már komolyan kezdem azt hinni, hogy ezt az oltást felturbózták valami termékenységfokozóval. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!