Ciklus végén fogant a baba, nem fogja az orvos azt mondani, hogy kicsi es nem úgy fejlődik ahogy kéne?
Az hogy mikor volt peteérésed, még mindig nem tudod pontosan hogy mikor fogant.
Minden esetben az utolsó menstruációhoz fogják számolni a terhességet.
Az én ciklusaim hosszúak voltak.32.nap környékén fogant a lányom.11 hetes terhesnek számítottam a ciklusaim alapján mikor orvoshoz mentem és akkor volt vagy 6-7 hét közötti
Senki sem kérdőjelezte meg hogy mikor fogant.Minden méréssel stimmelt amit mondtam a ciklusaim hosszárol, annyi hogy nem ciklus hanem a 12.heti méretek alapján saccoltak a szülés időpontjára.
Én hazudnék. Tudtam, mikor fogant a babám, elpofáztam az elején mindenkinek, hogy számoljanak a kiírt dátumra két hetet nyugodtan, mert úgy lesz meg a negyven.
Hát mikor papíron lettem negyven, aztán negyvenegy, mindenki begőzölt körülöttem, hogy Úristen, a gyerek nem jön, mi a baja, ki kell szedni, különben...
Első gyerekem is későn fogant, de ő nem ennyivel később. Harmadszorra orvoson kívül el se mondanám senkinek a dátumot, ha bunkóság, ha nem, az orvosnak pedig egyenesen, finomkodás nélkül megmondanám, hogy az általános számolási módszert felejtsük el, mert én tudom, mikor szexeltem, és nem akkor. Ha ez nem válna be, váltanék és hazudnék. Egyébként nem volt a babám kicsi így sem.
Nem értem orvosok hogy lehetnek ennyire ostobák, hogy ciklus alapján mennek. Nekem szabályos ciklusaim voltak, az orvosom mégis azt mondta a szülés várható időpontjaval megvárja a 12 hetes genetikai uh eredményét, ott fogják meghatározni méret alapján a pontos korát.
Nekem 2 nap lett igy a különbség a ciklus és az uh alapján mert között, mégis az uh eredménye lett beírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!