Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus végén fogant a baba,...

Ciklus végén fogant a baba, nem fogja az orvos azt mondani, hogy kicsi es nem úgy fejlődik ahogy kéne?

Figyelt kérdés
Március 5-en volt az utolsó menstruációm, peteeresem pedig 23-an. 22-en voltunk együtt. Nem foganhatott hónap közepén meg elején. Mikor menjek majd orvoshoz ha nem akarom, hogy ijesztgessen, hogy még nincs szivhang, már latszodnia kene stb. Vagy az orvos elfogja nekem hinni es figyelembe veszi majd, hogy pontosan tudom, hogy mikor volt peteeresem? Nem tudom mikorra kérjem az első időpontot terhesség megallapitasra?

2023. ápr. 1. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Adj 2, de inkább 3 hetet ahhoz a napoz, amikor pozitív lett a teszted. Onnantól számított 3 hét múlva egészséges terhesség esetén lennie kell szívhangnak.
2023. ápr. 1. 15:21
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Az hogy mikor volt peteérésed, még mindig nem tudod pontosan hogy mikor fogant.

Minden esetben az utolsó menstruációhoz fogják számolni a terhességet.

2023. ápr. 1. 15:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Mármint a pozitív teszt után 3 hét múlva menjek vagy a pozitív teszt után 6 hét?
2023. ápr. 1. 17:32
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Pozitív teszt után 3 héttel.
2023. ápr. 1. 17:37
 5/10 anonim ***** válasza:
33%

Az én ciklusaim hosszúak voltak.32.nap környékén fogant a lányom.11 hetes terhesnek számítottam a ciklusaim alapján mikor orvoshoz mentem és akkor volt vagy 6-7 hét közötti

Senki sem kérdőjelezte meg hogy mikor fogant.Minden méréssel stimmelt amit mondtam a ciklusaim hosszárol, annyi hogy nem ciklus hanem a 12.heti méretek alapján saccoltak a szülés időpontjára.

2023. ápr. 1. 17:59
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Az én dokimat tudtam hogy csak a utolsó mensi érdekli, így mikor tudtam hogy mikor van ovum, úgy montam mikor volt meg, 14 napot vissza számoltam a peteéréstől.
2023. ápr. 1. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
En visszaszamoltam a korulbeluli fogantatastol ket hetet, es azt adtam meg utolso menzesznek, hogy ne cseszegessenek foloslegesen, es a terminust seirjak ki korabbra, aztan inditgassanak.
2023. ápr. 1. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Most olvasom a 6-os valaszt, latom, akkor nem vagyok egyedul:)
2023. ápr. 1. 20:56
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Én hazudnék. Tudtam, mikor fogant a babám, elpofáztam az elején mindenkinek, hogy számoljanak a kiírt dátumra két hetet nyugodtan, mert úgy lesz meg a negyven.

Hát mikor papíron lettem negyven, aztán negyvenegy, mindenki begőzölt körülöttem, hogy Úristen, a gyerek nem jön, mi a baja, ki kell szedni, különben...

Első gyerekem is későn fogant, de ő nem ennyivel később. Harmadszorra orvoson kívül el se mondanám senkinek a dátumot, ha bunkóság, ha nem, az orvosnak pedig egyenesen, finomkodás nélkül megmondanám, hogy az általános számolási módszert felejtsük el, mert én tudom, mikor szexeltem, és nem akkor. Ha ez nem válna be, váltanék és hazudnék. Egyébként nem volt a babám kicsi így sem.

2023. ápr. 1. 21:46
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Nem értem orvosok hogy lehetnek ennyire ostobák, hogy ciklus alapján mennek. Nekem szabályos ciklusaim voltak, az orvosom mégis azt mondta a szülés várható időpontjaval megvárja a 12 hetes genetikai uh eredményét, ott fogják meghatározni méret alapján a pontos korát.

Nekem 2 nap lett igy a különbség a ciklus és az uh alapján mert között, mégis az uh eredménye lett beírva.

2023. ápr. 1. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!