Igaz,hogy a Czeizel Intezetben megválasztható a 4. gyerek neme??
Egy nővérke mondta nekem, hogy van ott egy orvos aki csinált vagy csinál ilyet. Szerintetek ez igaz??
Ha lehetne bevállalnánk még egy gyereket ha 100% hogy lány lenne . 3 fiam van ☺️
"miért lesz rosszabb annak a lombikosnak, aki meddő, ha más is lombikozik aki nem az"
Mondjuk mert így is a legtöbb intézetben fél évet kell várni az első konzultációra, egy páciensre alkalmanként 5 perc jut így is, a rendszer így se szűri megfelelően az embereket, sokan hazudják hogy 1 éve próbálkoznak miközben csak pár hónapja, 130 kilósan nem értik meg hogy hiába ültetgetik be az embriókat amíg nem fogy le nem fog sikerülni és még sorolhatnám... Előfordult, hogy bizonyos injekciók ól országos hiány van.
És erre még engedjük rá azokat akik tök egészségesek, csak épp kislányt szeretnének...
Rohadt fairnek hangzik...
Jaj, annyira tudtam hogy ez lesz az indok, már vártam mikor fog azzal fog takarózni, hogy sokat kell várni és akkor majd még többet kell várni ha lesz havonta 5 ilyen beültetés is.
Közben a valóságban szimplán csak azt akarja, hogy ha neki szar és nem lehet semmilyen gyereke, akkor neked se lehessen jobb azzal, hogy a vágyott nemű gyerekre lehetőséget kapsz. Tudod, olyan dögöljön meg a te tehened is elven, ennyi az oka annak amiért ilyen dühösen ellenzi a témát. Szerintem 33-nak egy pszichológusnál kellene előbb gyarapítani a várólistát, vagy töröltesd ezt a választ is mérgedben.
#33 vagyok, nem töröltettem senkinek semmilyen válaszát, 1,5 éve járok pszichológushoz és 8 hetes terhes vagyok spontán.
Uh fotót vagy terhességi tesztet küldjék, hogy elhidd?
Lehet neked sem ártana pszichológus, hogy fel tudd dolgozni, hogy nem lett lányod.
Ettől tök független az a véleményem, hogy akinek csak bizonyos nemű gyerek kellene, annak nem kell több gyerek, és ebben a hosszú komment folyamban nem én vagyok az egyetlen aki ezt írta.
Mi baj van azzal ha valaki egy adott nemu gyerekre vagyik 3-4 gyerek utan? Szerintem semmi.
Valaki szerint meg baj. Ezert szerintem nem kellene pszichologushoz .
Ne veszekedjetek mar 😃
Aki tud ilyen orvos az irjon!!!😃😃 de nyilvan senki mert nem legalis szoval ennyi ez a téma. 😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!