Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz,hogy a Czeizel Intezetben...

Igaz,hogy a Czeizel Intezetben megválasztható a 4. gyerek neme??

Figyelt kérdés

Egy nővérke mondta nekem, hogy van ott egy orvos aki csinált vagy csinál ilyet. Szerintetek ez igaz??

Ha lehetne bevállalnánk még egy gyereket ha 100% hogy lány lenne . 3 fiam van ☺️

2023. ápr. 15. 14:18
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
60%
Neked van tapasztalatod? Te lombikos vagy? Akkor már megértek minden frusztrációt és gyűlöletet ami árad belőled, remélem teljesülnek az álmaid mert jelen mentális állapotodban ritka kellemetlen egy jelenség vagy, bocs.
2023. ápr. 16. 13:50
 32/39 anonim ***** válasza:
19%
Én mondjuk nem értem, hogy miért lesz rosszabb annak a lombikosnak, aki meddő, ha más is lombikozik aki nem az. Ennyi erővel ne lehessen mellnagyobbításra menni, mert valakinek az égett bőrét plasztikázzák. Mondom ezt úgy, hogy sosem mennék ilyen triviális okból lombikra, én boldog vagyok azzal amit a természet ad, de ez annyira hülye érv. Én is engedélyezném mondjuk 3 azonos nemű után, miért ne? Majd biztos ettől az évi 50-től fog felborulni az egyensúly. 🙄
2023. ápr. 16. 15:40
 33/39 anonim ***** válasza:
67%

"miért lesz rosszabb annak a lombikosnak, aki meddő, ha más is lombikozik aki nem az"

Mondjuk mert így is a legtöbb intézetben fél évet kell várni az első konzultációra, egy páciensre alkalmanként 5 perc jut így is, a rendszer így se szűri megfelelően az embereket, sokan hazudják hogy 1 éve próbálkoznak miközben csak pár hónapja, 130 kilósan nem értik meg hogy hiába ültetgetik be az embriókat amíg nem fogy le nem fog sikerülni és még sorolhatnám... Előfordult, hogy bizonyos injekciók ól országos hiány van.

És erre még engedjük rá azokat akik tök egészségesek, csak épp kislányt szeretnének...

Rohadt fairnek hangzik...

2023. ápr. 16. 20:43
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
33. Jaj istenem, a szándékos félreértés… akkor, gyengébbek kedvéért, elvben mennyiben lesz rosszabb? Ha olyan országot nézünk, ahol nem kell várni. Hiszen eddig sem ezt néztük és azt gondoltam a plasztikai sebészes példával egyértelmű, de tévedtem. Szóval akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy ha senkinek nem kell várni, könnyebben fog a meddő nő teherbe esni?
2023. ápr. 16. 21:33
 35/39 anonim ***** válasza:
0%

Jaj, annyira tudtam hogy ez lesz az indok, már vártam mikor fog azzal fog takarózni, hogy sokat kell várni és akkor majd még többet kell várni ha lesz havonta 5 ilyen beültetés is.

Közben a valóságban szimplán csak azt akarja, hogy ha neki szar és nem lehet semmilyen gyereke, akkor neked se lehessen jobb azzal, hogy a vágyott nemű gyerekre lehetőséget kapsz. Tudod, olyan dögöljön meg a te tehened is elven, ennyi az oka annak amiért ilyen dühösen ellenzi a témát. Szerintem 33-nak egy pszichológusnál kellene előbb gyarapítani a várólistát, vagy töröltesd ezt a választ is mérgedben.

2023. ápr. 17. 08:13
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

#33 vagyok, nem töröltettem senkinek semmilyen válaszát, 1,5 éve járok pszichológushoz és 8 hetes terhes vagyok spontán.

Uh fotót vagy terhességi tesztet küldjék, hogy elhidd?

Lehet neked sem ártana pszichológus, hogy fel tudd dolgozni, hogy nem lett lányod.

Ettől tök független az a véleményem, hogy akinek csak bizonyos nemű gyerek kellene, annak nem kell több gyerek, és ebben a hosszú komment folyamban nem én vagyok az egyetlen aki ezt írta.

2023. ápr. 17. 08:46
 37/39 anonim ***** válasza:
12%
Te annyira fogalmatlan vagy komolyan mondom, hogy felmegy tőled a vérnyomásom. Mindent kiforgatsz, sarkítasz, ítélkezel, ki is törlöm ezt a kérdést hogy ne is lássalak, borzasztó. Minden jót!
2023. ápr. 17. 09:08
 38/39 anonim ***** válasza:
78%
36. Olyan érdekes, hogy sosem válaszolsz arra, ami nem a te narratívadat támasztja alá, csak amire visszalehet habzó szájjal kommentelni. 🙂 amúgy szerintem is pszichológus kell annak, akinek csak egy bizonyos nemű gyerek kell. Elsőre, másodikra. De abban mi a probléma ha 3 esetleg 4-5 gyereknek bizony szeretne más neműt és úgy van vele, hogy elég a gyerekből, de kipróbálnám a kisfiút/kislányt, ezért az élményért akár fizetnék is, sőt mivel az én testem káros beavatkozásnak is kiteszem magam. Ez miért baj neked? És ha nem veszik el a helyet a meddőktől, miért lenne ettől rosszabb annak, akinek nem jön össze spontán a gyerek? Tényleg érdekelne, hogy ezen logika alapján akkor tiltsuk be a mellnagyobbító műtéteket mert van akinek maszektómia miatt van rá szüksége? Mégegyszer kiemelem én 10.-re sem nyúlnék bele, mert nekem teljesen mindegy, szóval légyszi nekem ne ajánlj pszichológust!
2023. ápr. 17. 09:13
 39/39 A kérdező kommentje:

Mi baj van azzal ha valaki egy adott nemu gyerekre vagyik 3-4 gyerek utan? Szerintem semmi.

Valaki szerint meg baj. Ezert szerintem nem kellene pszichologushoz .

Ne veszekedjetek mar 😃

Aki tud ilyen orvos az irjon!!!😃😃 de nyilvan senki mert nem legalis szoval ennyi ez a téma. 😃😃

2023. ápr. 17. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!