Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz,hogy a Czeizel Intezetben...

Igaz,hogy a Czeizel Intezetben megválasztható a 4. gyerek neme??

Figyelt kérdés

Egy nővérke mondta nekem, hogy van ott egy orvos aki csinált vagy csinál ilyet. Szerintetek ez igaz??

Ha lehetne bevállalnánk még egy gyereket ha 100% hogy lány lenne . 3 fiam van ☺️

2023. ápr. 15. 14:18
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

10. : en ugyan igy gondolom . 😃😃

CSOK helyett johet a 4. gyerek neme megvalaszthatosaga ! :D

Biztos sokan élnének vele.

2023. ápr. 15. 15:32
 12/39 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, hogy illegális, de én ismerek olyan pénzes családot, ahol a 3 fiú után így oldották meg, hogy lány legyen. Azt nem tudom, hogy hol és kivel, de Budapesten volt. Tehát van az a pénz.
2023. ápr. 15. 16:59
 13/39 anonim ***** válasza:
81%

USAban jogod van tudni a lombikhoz megtermékenyített embrióid nemét és jogod van választani a beültetésre, hogy ha mindkét nemből megtermékenyült.

Európábam csak akkor engedélyezett,ha bizonyítottan valamelyik nemű baba genetikai betegséggel születne-e. Pl y kromoszómánál bizonyos vérzékenységi betegségek.

Ettől függetlenül tuti van olyan orvos, aki itthon is bevállalja, hogy ha mindkét nemből megtermékenyült, akkor azt ülteti be , amit kérsz.

2023. ápr. 15. 17:31
 14/39 anonim ***** válasza:
60%
10#11# a lombik nem egy C vitamin kúra. Csak azért, hogy fiú v lány is legyen, ti komolyan kitennètek magatokat ennek? Betegség esetén, vagy ha máshogy nem jön össze a gyerek érthető, de ez... Ti lennétek azok akik később azt is kérnék, hogy szőke, kék szemű , kedves és okos legyen. Hányinger.
2023. ápr. 15. 17:55
 15/39 anonim ***** válasza:
66%
Semmi közöd a döntéseimhez 14, te nem vállalnád be, én meg igen. Ártanék vele neked? Nem, akkor mégis mire fel minősítgetsz?
2023. ápr. 15. 17:57
 16/39 anonim ***** válasza:
87%
15. Szerencsére még nem tartunk ott, hogy kívánság alapján rendeld meg a gyerekedet. Szerintem is beteges ez a felfogás. A barátnőm most lombikozik, mert nem tud teherbe esni. Testet és lelket egyaránt megterhelő beavatkozások hadáról van szó. A legtöbb lombikos szerintem soha alá nem vetné magát ezeknek a beavatkozásoknak, ha spontán teherbe tudna esni. Nekem sem érne annyit, hogy az egészségem menjen rá.
2023. ápr. 15. 18:07
 17/39 anonim ***** válasza:
21%
12-es, elvileg a csaladban nalunk lett volna ilyen, rozsaszinre festettek a szobat, es mindenkinek mondtak, hogy lany. Aztan kiderult, hogy fiu. Nemegeszen ertem, hogyan, de gondolom, az orvos atverte oket.
2023. ápr. 15. 18:49
 18/39 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem aki ezen az értelmi szintén van, hogy csak akkor vállalná gyereket, ha X nemű lesz, annak nem kellene egyáltalán gyereket vállalnia.

Ha végig kellene mennetek azon a testi-lelki gyötrődésen, amin egy meddőséggel küzdő pár keresztül megy, amire eljut a lombikig szerintem nektek is rohadtul mindegy lenne a neme, csak szülessen meg és lehetőleg egészséges legyen.

2023. ápr. 15. 19:01
 19/39 anonim ***** válasza:
46%

Úristen és akkor ha valakinek rossz a lombik meg nehéz, akkor mindenki más is érezze szarul magát aki belevágna X nemű gyerekért? Én elhiszem, hogy rohadtul nehéz és embert próbáló, mélyen együttérzek azokkal akik ezen a nehéz úton járnak, bárcsak egyszerűbben menne nekik, de ettől még más embereknek is lehetnek vágyaik amiken ez az eszköz segíthet.

Vállaltam 2 gyereket, mindegy volt a nemük, kisfiúk lettek és így imádjuk őket, de nem vagyok Jehova tanúja, hogy akkor most elkezdjem a gyerekgyártást mert úgyis mindegy a neme, majd egyszer jön egy kislány és akkor bezár a bazár. HA lenne lehetőség biztosra mennék, egyébként meg boldogok és teljesek vagyunk így is.

Ez most olyan, hogy ha nekem sikerült megvennem álmaim autóját amiért más hiába gürcöl, akkor sírva vezessem mert szegény másiknak meg milyen rossz? Van empátia a világon, de nem mindig csak afelé, aki hendikepes helyzetben van, igenis lehet annak is vágya akinek “könnyebb”.

2023. ápr. 15. 19:35
 20/39 anonim ***** válasza:
62%

19# Álmaid autójàhoz nem kell egy sor hormonkezelésen átesned. Nyilván nem tehettek róla , hogy másnak csak így lehet gyereke, de ez nonszensz. Szerencsére illegális. Megérdemelnètek egy túlstimulàlàst vagy mondjuk hármas ikreket , hogy legyen fiú/lány is. Ez nagyon hülye példa volt. Nem, ne érezd magad szarul ha csak ezért belevágnàl, de idiótànak nyugodtan.

15# azzal sem ártasz nekem , hogy kretén vagy, tehát semmi közöm hozzá. Pusztán dühít és elszomorít.

2023. ápr. 15. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!