Megbántad hogy gyereked lett?
Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat várok. Tudom úgy se lesz még egy anonim oldalon se.....2023. jan. 23. 18:35
1/14 anonim válasza:
Nem, nem bántam meg. Ez az őszinte válaszom.
Szerinted csak az az őszinte, aki megbánta és mindenki aki nem, az hazudik?
2/14 anonim válasza:
3/14 babyboom567 válasza:
Nem bántam meg a gyerekemet.
Azt bántam meg, hogy rosszul választottam apát.És nagyon sokáig vártam a gyerekvállalással,mert azt hittem majd "lesz jobb".(jobb munka,több pénz,jobb lakhatás, jobb pár.)
4/14 anonim válasza:
A legjobb dolog az életemben, hogy lett gyerekem.
5/14 anonim válasza:
Őszinte leszek. Mint mindig. Egy gyerekem van, és most azt bánom, hogy nem kettő vagy három.
Nem bántam meg. Azt bántam volna meg, ha kimaradt volna az életemből.
6/14 anonim válasza:
Mindennap van már egy ilyen kérdés? Keress vissza,milliónyit találsz...Amúgy örülni fogsz: ahogy látom egyre többen bánják meg.
8/14 anonim válasza:
Őszintén, fogalmam nem volt, hogy ez tényleg ennyi meló, de életem legjobb döntése volt az anyaság. Viszont azt is el kell mondanom, hogy nagy esélyt làtok arra, hogy mi meg is állunk egynél. Három gyermeket szerettem volna kamaszkorom óta, de amióta tudom, milyen az anyaság, maximum, de nagyon max kettőt vállalnék.
9/14 anonim válasza:
Nem bántam meg. Hazudnék ha azt mondanám, hogy alkalmanként nem hiányzik a gyerekek előtti életem, de most akkor is jobb mint gyerekek előtt. Nem ferdítek, tényleg ez az őszinte véleményem. Ha nem ez lenne, akkor nem lenne két gyerekem :D
10/14 anonim válasza:
Nem bántam meg.
Azt bántam meg, hogy ilyen sokáig halogattam, így itt vagyok közel a 40-hez még két kicsi gyerekkel, míg több barátnömnek már nagy, kamasz, vagy felnőtt gyerekei vannak, már sokkal szabadabbak a programokat tekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!