21/35 anonim válasza:
15 vagyok.
Rendes menzeszem nem volt, csak pecsételés az is inkább barna, és 2 napig tartott, ezért is furcsáltam és kezdtem gyanakodni.
Aztán még pecsételgettem később az 5-től 8. hétig. Mivel semmit nem találtak, mi okozná, arra gyanakszom, hogy a ciklus megzavarodása miatt lehetett.
22/35 anonim válasza:
Szerintem pozitív :) mert szép rózsaszín
23/35 A kérdező kommentje:
Most tudtam csak tesztelni, ugyanilyen fajta ma 3. pisiből halványabb de kétcsíkos
2023. ápr. 11. 09:43
24/35 anonim válasza:
Az előzőhöz képest halványabb? Mert az nem jó jel sajnos :(
25/35 A kérdező kommentje:
Sajnos halványabb! Ilyenkor már erősödni kellene még akkor is ha nem a reggeli első vizelet volt:((((
2023. ápr. 11. 10:33
26/35 anonim válasza:
Igen, nekem is 2x volt ilyen, pár nap vagy max 1 héttel később meg is jött. Kitartás, legközelebb biztosan sikerül! :)
27/35 anonim válasza:
Mizu kérdezö?? Teszteltél azóta??
28/35 A kérdező kommentje:
Igen, tegnap, de totál negatív
2023. ápr. 13. 07:31
30/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek aki írt! A melleim egyáltalán nem érzékenyek már 4 napja, elvileg kedden kell majd megjöjjön! De az is lehet hogy előbb megjön
2023. ápr. 14. 05:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!