Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik a tapasztalatok az interne...

Mik a tapasztalatok az internetről rendelt One Step terhességi tesztről? Mennyire gyakori a száradási csík, ami becsaphat?

Figyelt kérdés

2013. febr. 27. 11:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én elég sokat elhasználtam, soha nem mutatott rosszat, nem volt félreértelmezhető
2013. febr. 27. 11:33
 2/12 anonim ***** válasza:
az ha nega, akkor annyira nega, h. beleképzelni is lehetetlen a 2. csíkot. még csak tippelni sem tudsz, hol kellene lennie!
2013. febr. 27. 11:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet osszeteveszteni a negativat a pozival. Rendesen mutatja. Szoval megbizhato es biztos eredmenyt ad. Az ovu tesztjuk is bevalt nekem! Ja, es akarmilyen teszted van ne allj neki elemezgetni,csak odakepzelsz csikokat. Idon belul nincs ott, akkor az nega...ki a kukaba es nem kihalaszni!:) Sajat tapasztalat...nincs ertelme remenykedni, akkor jon amikor nem szamitasz ra.;)
2013. febr. 27. 11:56
 4/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszaitokat!

Még nem teszteltem, csak azért kérdeztem, mert sokan írtak a száradási csíkról, és nem szeretnék pozitívnak tűnő teszt utáni nagy boldogság után hatalmasat csalódni... :)

Az első terhességem előtti próbálkozásokkor mindig teljesen negatívak voltak a tesztek, mikor meg megfogant a kislányom, nemvárt utáni napon erős pozitív volt (akkor teszteltem először), így én ilyen száradási csíkot még nem láttam, de nem is szeretnék... :S :)

Várok még válaszokat!

2013. febr. 27. 12:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is használom, nem volt kérdés eddig az elemzéskor. Egyértelmű mindig!!!!
2013. febr. 27. 13:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem csapott még be.

Annyi problémám volt vele,hogy ahhoz képest hogy 10-es érzékenységű,hát.....a 25-ös előbb volt pozi mint az...

Nekem nagyon halvány volt mindig.

Igy hogy tutira menjek bebiztositottam magam egy digitális cb-vel,annál nem kell értetlenkedni hogy ott-e a második csik,az kiírta:)

Amugy fals pozit soha nem mutatott,tehát nem csapott be:)

37hkm

2013. febr. 28. 07:50
 7/12 anonim ***** válasza:
77%

Én már arra is gondoltam, hogy nagyon valószínű, hogy nem is 10-es!!!

Nagyon sokszor olvastam már - és láttam a fertilityfrienden a fotók között -, hogy a gyengébb tesztek erősebb csíkot mutatnak ugyanazon a dpo-n, vagy halvány 2. csíkot jeleznek, amikor a One Step még full negatív!

Ha így van, akkor ez nem átverés?

2013. márc. 4. 10:46
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
sztem a csík erőssége lényegtelen. kimutatja és kész. ez a dolga, ennek meg is felel. ráadásul ennyi pénzért senki ne várjon csodát. nekem 2 nappal a nemvárt után lett alig láthatóan halovány, de olyan boldog voltam, h. letojtam mennyire erős. ott volt az a bizonyos második csík és ez volt a lényeg.
2013. márc. 4. 11:17
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor most leírom az én tapasztalatomat is. Én ugyan 3 nappal a nemvárt előtt teszteltem vele, de már látszott valami nagyon-nagyon halványan. Gondoltam, másnap kipróbálok mellette egy 25-öset is. Hát, azért tényleg szebben látszott a 25-ösön! De azért ennyi pénzért tényleg megéri szerintem így is, hogy nagyon picit gyengébb!

2013. márc. 4. 12:51
 10/12 anonim válasza:

Sziasztok!

Szerintetek ez pozitív vagy negatív? Egy hete késik, mindegyiken látni valmit halványan, ha meresztem a szemem, de nem erősödik.:/

Fekete-fehérben látszott csak a képen rendesen.

[link]

Köszi!

2014. dec. 29. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!