Mik a tapasztalatok az internetről rendelt One Step terhességi tesztről? Mennyire gyakori a száradási csík, ami becsaphat?
Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
Még nem teszteltem, csak azért kérdeztem, mert sokan írtak a száradási csíkról, és nem szeretnék pozitívnak tűnő teszt utáni nagy boldogság után hatalmasat csalódni... :)
Az első terhességem előtti próbálkozásokkor mindig teljesen negatívak voltak a tesztek, mikor meg megfogant a kislányom, nemvárt utáni napon erős pozitív volt (akkor teszteltem először), így én ilyen száradási csíkot még nem láttam, de nem is szeretnék... :S :)
Várok még válaszokat!
Engem sem csapott még be.
Annyi problémám volt vele,hogy ahhoz képest hogy 10-es érzékenységű,hát.....a 25-ös előbb volt pozi mint az...
Nekem nagyon halvány volt mindig.
Igy hogy tutira menjek bebiztositottam magam egy digitális cb-vel,annál nem kell értetlenkedni hogy ott-e a második csik,az kiírta:)
Amugy fals pozit soha nem mutatott,tehát nem csapott be:)
37hkm
Én már arra is gondoltam, hogy nagyon valószínű, hogy nem is 10-es!!!
Nagyon sokszor olvastam már - és láttam a fertilityfrienden a fotók között -, hogy a gyengébb tesztek erősebb csíkot mutatnak ugyanazon a dpo-n, vagy halvány 2. csíkot jeleznek, amikor a One Step még full negatív!
Ha így van, akkor ez nem átverés?
Köszönöm a válaszokat!
Akkor most leírom az én tapasztalatomat is. Én ugyan 3 nappal a nemvárt előtt teszteltem vele, de már látszott valami nagyon-nagyon halványan. Gondoltam, másnap kipróbálok mellette egy 25-öset is. Hát, azért tényleg szebben látszott a 25-ösön! De azért ennyi pénzért tényleg megéri szerintem így is, hogy nagyon picit gyengébb!
Sziasztok!
Szerintetek ez pozitív vagy negatív? Egy hete késik, mindegyiken látni valmit halványan, ha meresztem a szemem, de nem erősödik.:/
Fekete-fehérben látszott csak a képen rendesen.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!