Ha a pregnasens teszt egyik nap még egyértelműen negativ volt utána a csík szépen elkezdett erősödni, akkor is becsaphat?
Figyelt kérdés
Szépen erősödő tesztjeim vannak, de a márka miatt kétségeim vannak, mert rengeteg rosszat olvastam róla.2022. nov. 12. 15:44
2/15 anonim válasza:
Sajnos én így jártam szépen erősödött 5 napon keresztül már eléggé erős volt aztán meg hirtelen egyik nap este meg pozitív volt reggel meg már negativ most várom hogy meg jöjjön
3/15 A kérdező kommentje:
Szabalytalan a ciklusom. 37 napon tartok.
Most nem szeretnék képet felrakni, nem ez volt a kérdésem 😊
Sajnos azzal is tisztában vagxok, hogy simán benne van a pakilban egy kémia terhesseg, vagy egy korai vetélés.
2022. nov. 12. 17:19
4/15 anonim válasza:
Ilyen volt az enyém aztán erősödött (2es)
5/15 A kérdező kommentje:
Ma voltam hcg vervetelen, jelentkezem az eredménnyel.
2022. nov. 14. 10:35
9/15 A kérdező kommentje:
Negatív a vérvétel eredmény.
39.ciklusnap mensi sehol... Várom hogy megjöjjön.
2022. nov. 14. 20:31
10/15 anonim válasza:
Basszus én is így jártam holnap megyek vissza orvoshoz 2es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!