Ovulációs tünetek becsaphatnak?
En igaz nem görcsölök rá egyáltalán ennyire.
De pl én világ életemben azt hittem, hogy a 14.nap körül (28napos a ciklusom) van ovum. Akkor szokott fájdogálni a petefészkem, akkor van a nyák.
Aztán egy orvosi vizsgálaton kiderült, jóval elöbb, a 8-10.napon van kb. A luteális fazisom meg kb 20 nap is lehet.
Simán teherbe estem így is 3x (volt egy vetélésem). Mind a 3 terhesség 2 héttel nagyobb volt, mind a mensi szerinti kor.
Igen, sajnos becsaphatnak.
Lh tesztelj.
A tünetek jönnek mennek...nincs két egyforma ciklus.
Az lh csúcs pedig nem hazudik... ha tüneteket nézném, kb minden ciklusban terhes lehetnék, mert egy az egybe olyan tüneteim vannak, mint amilyen a kisfiammal volt xD
Ovunál meg van, hogy egy hétig szenvdek....van hogy csak a pozi lh tesztes napon akarok belehalni a fájdalomba.... van mikor nem fáj semmi csak ovu után mensiig szúr a petefészkem... szóval maradj az lh tesztnél az a legbiztosabb, a hőgörbe meg jó mellé, hogy lásd valóban megvolt az ovu utólag.
Én a fiam öta nem vezetek görbét, mert az alvásom....alvás....szóval az a valami még cska most kezd visszaállni 5 év után xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!