Mennyire izgultatok a legelső ultrahang előtt?
Lesz e szívhang, nem üres-e a petezsák, stb. :)
Hogyan nyugtattátok le magatokat?
Még kb.2 hét van a vizsgálatig.
Sziasztok! Én a 2# hozzászóló vagyok, akkor voltam 39 hetes, most a babámmal a kezemben pötyögök.
El sem hiszem, hogy azóta 5 nap híján 7 hónapos a gyermekem. Elképesztő heteken, hónapokon mentünk keresztül. A kis csodánk 6 hónaposan elkezdett kúszni, majd rá pár napra mászni is. Most éppen az üléssel próbálkozik. Minden nap csodát, boldogságot visz az életünkbe, minden nap hálát adok érte.
Na de ám nem csak szép oldala van a gyermeknevelésnek, nekünk is vannak nehezebb napjaink. A kisfiam nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott, a növekedési ugrásokon és a fogzáson kívül mondhatom nincs mire panaszkodni, viszont a házasságunkat kicsit megviselte az új élethelyzet. Nagyon nagyon sok időt töltöttünk együtt a pici születése előtt, ez nyilván megváltozott és a stresszt sajnos egymáson vezettük le sokszor. A férjemnek nehéz volt felvenni az apa szerepet, azt hogy nincs mindig rend és patyolat. Eddig mindig ketten csináltuk pl a házimunkát de ez azért részemről korlátozódott.
Most érezzük azt, hogy kezdünk ketten egyenesbe jönni. Ma is nagyon jó napunk volt sok sok nevetéssel.
El sem hiszem, hogy lassan már hárman fogunk karácsonyozni és akkor már majdnem 9 hónapos lesz a kincsünk. Repül az idő.
Veled mi újság, Kedves? Sajnálom a veszteséged! Remélem azóta a Te életed is boldogsággal teli!
Üdv, egy boldog Anyuka 💗
Veled mi a helyzet? Van már baby?
#24. Sok szeretettel gratulálok! ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!