Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire izgultatok a legelső...

Mennyire izgultatok a legelső ultrahang előtt?

Figyelt kérdés

Lesz e szívhang, nem üres-e a petezsák, stb. :)

Hogyan nyugtattátok le magatokat?

Még kb.2 hét van a vizsgálatig.

2023. ápr. 2. 17:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Az első gyerekkel nagyon. A torkomban dobogott a szívem, hogy úristen, csak legyen rendben. A másodikkal semennyire, mármint negatívan nem, ott csak így mentem, hogy na lássuk!
2023. ápr. 2. 19:38
 12/25 anonim válasza:
84%
Holnap reggel megyek az első UH-ra..hát nagyon nehéz kibírni.😅remélem minden rendben lesz❤️🙏
2023. ápr. 2. 19:44
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Izgultam, de “tudtam”, hogy minden rendben van. Az első ug-n csak egy üres petezsák volt, a másodikon pedig azt mondta az orvos, hogy “na most már érdekesebb a látvány, LEGALÁBB ketten vannak”.

Majdnem leestem a vizsgálóágyról, visszakérdeztem hogy “legalább?”.

Végülis ketten voltak, és ketten is maradtak, egypetéjűek, minden rendben volt végig, nem is volt semmi jele hogy bármi gond lenne, de minden uh előtt izgultam, ez normális.

2023. ápr. 2. 21:34
 14/25 anonim ***** válasza:
76%

Én is nagyon izgultam mindhárom terhességem alatt.

3. babámnál még friss az emlék, időpontot türelmesen kivártam nőgyógyászaton (7 hetesen mentem), de ultrahangra csak 1 héttel későbbre adtak időpontot és még aznap felhívtam egy magánrendelőt, hogy aznapra van-e még időpont. Estére kaptam, a fenekemen szó szerint nem tudtam megülni estig, járkáltam a lakásban.

Amúgy úgy mentem be első uh-ra hogy "na most nem fogok sírni" de ez nem nagyon sikerült most sem. 😄

#5: ennyire korán nem ártanak a gyógyszerek, de pl nagyon sok antibiotikumot még terhesség alatt is kiírnak, nem ártanak, biztonságos szedni. De ennyire korán nincs még úgy összeköttetés szóval emiatt tényleg nincs okod aggódni.

2023. ápr. 2. 21:49
 15/25 anonim ***** válasza:

Nagyon feltem.remegtem ah idegtol.

Elotte volt egy missed ahom,es feltem,hogy ujra rossz hireket kapok...szerencsere minden jol alakult,mar 11 honapos a fiam

2023. ápr. 3. 10:59
 16/25 A kérdező kommentje:
Az első terhessség tényleg sok mindenkinek nem marad meg?
2023. ápr. 3. 15:59
 17/25 anonim ***** válasza:

15 vagyok.nekem missed abbal a masodik terhessegem ert veget..

A harmadik terhessegembol szuletett a fiam.

(Ket gyerekem van.9eves lany,11 honapos fiu)

2023. ápr. 3. 16:18
 18/25 anonim ***** válasza:
Nekem a második végződött nem jól, az első tökéletes volt. A harmadik és negyedik várandósságom is. Egyetlen veszteségem volt.
2023. ápr. 3. 18:43
 19/25 A kérdező kommentje:

19-én kell mennem, hát mit ne mondjak, nagyon izgulok, félek, örülök, nagyon vegyes érzelmeim vannak. :)

Első UH-n bent volt veletek a párotok?

2023. ápr. 4. 08:10
 20/25 anonim ***** válasza:

Nekem is az első lett missed ab, a második terhességből gond nélkül megszületett a kisfiam. Közte volt egy kémiai, meg voltam róla győződve, hogy nekem sose fog összejönni, ráadásul ebben az időszakban mindenhonnan hasonló történeteket hallottam, ez is csak fokozta az aggódásom.

Én úgy "védekeztem", hogy az elején nem is hittem el, hogy terhes vagyok, nem éltem bele magam, szinte az esélytelenek nyugalmával mentem az első UH-okra, persze még így is nagyon izgultam, de felkészütem a legrosszabbra. A 12. heti genetikai és negatív Prena teszt után kezdtem igazán bízni magunkban, szerencsére bejött. :)

Sajnos nem vagyok már fiatal, valószínűleg nem lesz több baba, pedig kipróbáltam volna, hogy milyen lehet az elejétől elengedni magam a terhesség alatt.

Neked/nektek sok boldogságot kívánok! :)

2023. ápr. 4. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!