Ultrahangon látszott hogy ovulációm van de akkor miért nem pozitív az ovu tesztem ?
Teszteltél előtte is? Mert ha az uh-n látszott az ovu és te akkor kezdtél tesztelni, akkor az késő volt. Az lh csúcs a kilökődés előtt van 12-36/48 órával, azt mutatja ki az uvo teszt, mint pozitív eredményt.
Ha előtte is teszteltél és úgy se lett pozitív, akkor lehet érzékenyebb tesztre van szüksèged.
Az első jól leírta.
Uh-n maga az ovu nem látszik. Vagy azt látja a doki, hogy van domináns tüsző ami hamarosan megrepedhet, vagy azt látja, hogy már megtörtént. Ha megtörtént akkor már nem lehet pozi az lh teszt, mert a csúcs után van a repedés.
Nekem ritkán van egyértelmű lh tesztem
A digitális viszont az, de nincs átmenet egyik nap csak a kör másnap már a vigyorgó fej
A sima teszt meg kb félig olyan mint a kontroll pedig 20 as
Már elnézést nem kötözködésből de hogy lenne jobb árban a 7.000/10db mint az 1.200/4db?
Kérdező! Én az orvostól is rákérdeznék erre! Olcsóbb tesztek nem feltétlenül egyenesen arányosak a minőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!