Ultrahangon látszott hogy ovulációm van de akkor miért nem pozitív az ovu tesztem ?
Figyelt kérdés
#Ecpectlh
2023. febr. 22. 16:36
11/16 A kérdező kommentje:
Igazából volt erősödés a teszt csikon azt mondta a doki lehet pont nem kaptam el mert volt ovu.
2023. febr. 23. 09:04
12/16 anonim válasza:
Amit a kérdező használt ovi tesztet nekem sose mutatta...
amit tudok ajánlani
rossmann - facelle ( 5 db 3600 )
Clearblue valóban ha rendeled akkor olcsóbb pl pingvin patikában csak 5.880 Ft és ez valóban jól mutatja :)
13/16 A kérdező kommentje:
Akkor neked se volt pozitív?de volt ovud akkor ?
2023. febr. 23. 20:52
14/16 anonim válasza:
Az biztosabb amit a doki lát, nekem soha nem lett + tesztem, ezért reggel csináltam na az + lett gondoltam, biztos nem igazat mutat, mert azt írják napközben kell, na akkor fogant a fiam.
Én is uh követésen voltam előző hónapban, és a doki látta is hogy van, az lh teszt nem mutatta, amikor érzékenyebbet vettem az mutatta szépen
15/16 anonim válasza:
Nemvolt egyértelmű pozitív,
Amíg mások mutatták, hogy erősebb színű mint a másik nekem épp hogy erősödött... aztán vettem a másik kettőt és azok viszont nagy szépen mutatták. :)
16/16 A kérdező kommentje:
Hát már én nem fogok csinálni előzőleg is ugyan így voltam és terhes lettem mégis
2023. febr. 26. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!