Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ultrahangon látszott hogy...

Ultrahangon látszott hogy ovulációm van de akkor miért nem pozitív az ovu tesztem ?

Figyelt kérdés

#Ecpectlh
2023. febr. 22. 16:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igazából volt erősödés a teszt csikon azt mondta a doki lehet pont nem kaptam el mert volt ovu.
2023. febr. 23. 09:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Amit a kérdező használt ovi tesztet nekem sose mutatta...

amit tudok ajánlani

rossmann - facelle ( 5 db 3600 )

Clearblue valóban ha rendeled akkor olcsóbb pl pingvin patikában csak 5.880 Ft és ez valóban jól mutatja :)

2023. febr. 23. 11:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Akkor neked se volt pozitív?de volt ovud akkor ?
2023. febr. 23. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Az biztosabb amit a doki lát, nekem soha nem lett + tesztem, ezért reggel csináltam na az + lett gondoltam, biztos nem igazat mutat, mert azt írják napközben kell, na akkor fogant a fiam.

Én is uh követésen voltam előző hónapban, és a doki látta is hogy van, az lh teszt nem mutatta, amikor érzékenyebbet vettem az mutatta szépen

2023. febr. 23. 21:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Nemvolt egyértelmű pozitív,

Amíg mások mutatták, hogy erősebb színű mint a másik nekem épp hogy erősödött... aztán vettem a másik kettőt és azok viszont nagy szépen mutatták. :)

2023. febr. 24. 10:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát már én nem fogok csinálni előzőleg is ugyan így voltam és terhes lettem mégis
2023. febr. 26. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!