Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor a legjobb időpont, hogy...

Mikor a legjobb időpont, hogy érkezzen a kistesó?

Figyelt kérdés

A kisfiam 14 hónapos. Úgy néz ki, hamarosan érkezni fog a kistesó. Nagyon új a hír. Terveztük, de most hogy tudjuk, hogy érkezik, megijedtem, picit félek. Persze boldog is vagyok, de sok a kérdés bennem. Kb 22-23 hónapos lesz a kisfiam, mikor érkezik a tesó.

Nálatok mikor jött a kistesó? Szerintetek melyik a legjobb korkülönbség?

2023. márc. 25. 10:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

23 hónap van köztük.

Az első év nagyon nehéz volt, olyan másfél év után kezdtek összenőni.

2023. márc. 25. 10:11
 2/20 A kérdező kommentje:

Akkor kb. ugyan annyi lesz a mieink között is.

Leírod, hogy mi volt a legnehezebb?

2023. márc. 25. 10:13
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a szulok keszen allnak rá....mi 7 ev utan alltunk keszen egy ujabb babara
2023. márc. 25. 10:13
 4/20 anonim ***** válasza:
70%
Nem mindegy, ha egyszer már úton van? Vagy ha szerintünk 3 év a megfelelő korkulonbseg, akkor mész aboruszra?
2023. márc. 25. 10:14
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok. Hogy még a nagy is kicsi volt. Ő is sokmindenen sírt még, hisz a dackorszak is épp akkor kezdődött. És sokszor egyszerre sirtak, egyszerre volt problémájuk, mindig az egyiket hátrébb kellett sorolni. Másfél évig két gyereket pelenkáztam. Másfél évig küzdöttem itthon két gyerekkel, mert a nagy 3,5 évesen kezdte az ovit. Mondjuk utána is sokat volt betegen itthon. A kicsi is elkapta az összes ovis betegséget, nehéz volt, hogy szinte mindig beteg volt valaki.

Mikor a kicsi átállt 2 alvásra, a nagy 1x aludt, így 10-től 15 óráig csak altattam és a másikat szórakoztattam maradjon csendben. Mikor meg végre egyszerre aludtak volna délben, a nagyobb hirtelen leszokott a déli alvásról.

2023. márc. 25. 10:31
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Két év van köztük. Iszonyú nehéz volt az eleje, de utána sem könnyű. Szerintem minimum 3 év kellene köztük, de nálunk is így jött ki. Akkor még nem gondoltam, hogy milyen nehéz lesz.
2023. márc. 25. 11:09
 7/20 anonim ***** válasza:
59%
Nálam sosem jött el ez az idő. Örülök, hogy túléltem ezt az egyet is. Mára szerencsére felnőtt.
2023. márc. 25. 11:14
 8/20 anonim ***** válasza:
78%
Pont 2,5 év van közöttük, nekünk tökéletes, így is akartuk
2023. márc. 25. 11:19
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért az első gyerek temperamentumától is függ mikor ideális a tesó nálunk az első nagyon sok figyelmet igényel tipikus többemberes még most is 1 évesen, képtelen lennék most terhes lenni mellette, de remélem mire kettő lesz kicsit jobb lesz mert 3 év korkülönbséget szeretnénk. Az a baj, hogy az se mind1 a második baba milyen lesz én nagyon félek, hogy ő is többemberes lenne, ezért megyünk inkább “biztosra”.
2023. márc. 25. 12:10
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

2.5 ev van köztük, tervezetten.

Ha újra kezdhetném legalabb 5év lenne köztük.

1.5 a kicsi, 4 a nagy. Naggggyon durva

2023. márc. 25. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!