Mikor a legjobb időpont, hogy érkezzen a kistesó?
A kisfiam 14 hónapos. Úgy néz ki, hamarosan érkezni fog a kistesó. Nagyon új a hír. Terveztük, de most hogy tudjuk, hogy érkezik, megijedtem, picit félek. Persze boldog is vagyok, de sok a kérdés bennem. Kb 22-23 hónapos lesz a kisfiam, mikor érkezik a tesó.
Nálatok mikor jött a kistesó? Szerintetek melyik a legjobb korkülönbség?
23 hónap van köztük.
Az első év nagyon nehéz volt, olyan másfél év után kezdtek összenőni.
Akkor kb. ugyan annyi lesz a mieink között is.
Leírod, hogy mi volt a legnehezebb?
1-es vagyok. Hogy még a nagy is kicsi volt. Ő is sokmindenen sírt még, hisz a dackorszak is épp akkor kezdődött. És sokszor egyszerre sirtak, egyszerre volt problémájuk, mindig az egyiket hátrébb kellett sorolni. Másfél évig két gyereket pelenkáztam. Másfél évig küzdöttem itthon két gyerekkel, mert a nagy 3,5 évesen kezdte az ovit. Mondjuk utána is sokat volt betegen itthon. A kicsi is elkapta az összes ovis betegséget, nehéz volt, hogy szinte mindig beteg volt valaki.
Mikor a kicsi átállt 2 alvásra, a nagy 1x aludt, így 10-től 15 óráig csak altattam és a másikat szórakoztattam maradjon csendben. Mikor meg végre egyszerre aludtak volna délben, a nagyobb hirtelen leszokott a déli alvásról.
2.5 ev van köztük, tervezetten.
Ha újra kezdhetném legalabb 5év lenne köztük.
1.5 a kicsi, 4 a nagy. Naggggyon durva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!