Milyen tesztet vegyek melyik a legjobb a prediktort leszámítva... elvileg késik már...x epil?? Facelle?
Figyelt kérdés
Ár érték arányt is nézek mert az xepil 2db os is van és 560ft2023. jan. 4. 21:01
1/33 anonim válasza:
Facelle, de késés esetén bármelyik ki tudja mutatni a terhességet.
2/33 anonim válasza:
Mijd 2 terhességemnél a 2dbos xepil mutatta ki a késés utáni napokon
3/33 anonim válasza:
Mind a2 terhessegemnél a legolcsóbbat vettem kb 500ft kimutatta elsőre
4/33 anonim válasza:
Teljesen mindegy. En lekaptam a dm-bol a legolcsobb tesztet, 2 napos kesesnel egyertelmu pozitiv volt.
5/33 A kérdező kommentje:
Ment a pacsi...akkor szerintem xepil 2db os lesz...van ilyen otthoni terhességi teszt 2db os ugyan ugy 25ös.. arról vélemény??
2023. jan. 4. 21:15
6/33 anonim válasza:
Én próbáltam, szerintem az inkább az érzékenyebbek közé tartozik, ha ez az a szürke dobozos. Jó lesz az.
7/33 anonim válasza:
Ha késik már egy 25-ös is kimutathatja a nap bármely szakában. Én a vizeletsugaras Facellét szeretem, nekem az vált be. (Az 10-es, úgyhogy menstruáció késése esetén tuti pozitív, ha terhes vagy!)
8/33 anonim válasza:
X epil nem sokkal később mutatta mint a predi, jó a predi jól látható volt x epilen látszott valami, de ott volt.
Ha van otthon megcsinálhatod már most késésnél m@r az esti is mutatja ha nem fél óránként mész pisilni, és nem sokat iszol.
9/33 A kérdező kommentje:
Utolsó sokat iszok és pisilek is ezért várok...igen a szürke dobozosra gondoltam 6os..
2023. jan. 4. 21:48
10/33 anonim válasza:
Nekem a Gabriel rögtön kimutatta. 1 teszt kellett csak,leugrott róla a csík.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!