Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen tesztet vegyek melyik...

Milyen tesztet vegyek melyik a legjobb a prediktort leszámítva... elvileg késik már...x epil?? Facelle?

Figyelt kérdés
Ár érték arányt is nézek mert az xepil 2db os is van és 560ft
2023. jan. 4. 21:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
Én borzasztóan halvány csíkokat is látok, amit ép eszű ember nem is keresne, és mindkettőn látok valamit. Nekem 6 óra pisiszünet után is csak halvány volt, úgyhogy lehet, hogy tényleg nem volt elég az idő. Mindenesetre szerintem nem teljesen egyértelmű negatív, én tuti tesztelnék még két nap múlva! :)
2023. jan. 5. 10:18
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

De miota kesik? En mondjuk nem latok egy halvany csikot se, de lehet eloben latszik. Viszont ha menstruacio elott lennel par nappal, akkor azt mondanam, oke, ez meg barmi lehet...

De ha mar kesik 2-3 napja? Nem igy kene kineznie. Persze vannak csodak, lehetett kesobb az ovu, de nem tudom. Nem biztato sajnos .

2023. jan. 5. 10:29
 23/33 anonim ***** válasza:
18%
Predictort vegyél, az hamarabb kimutatja!
2023. jan. 5. 10:36
 24/33 anonim ***** válasza:
18%
Nekem a Predictor kimutatta egyből, 10 mp alatt megjelent a teszt csík amint elindult a felszívódás. Vegyél azt és nyugi! :)
2023. jan. 5. 10:56
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban késik, akkor szerintem borítékolhatod, hogy negatív.

Nekem ezek a tesztek a nemvart napon full erősek voltak mind a 3 alkalommal. Pedig késöbb volt ovum, mint gondoltam.

2023. jan. 5. 12:39
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nemvart elott 2 nappal pozi volt mar ez a teszt. Mondjuk en tudtam az ovut is nagyjabol, mert teszttel neztem.

De kesesnel akkor is mar valami halvany csiknak ott kene lennie. Keprol sajnos nem latszik semmi, hofeher.

2023. jan. 5. 12:49
 27/33 anonim ***** válasza:
Ok hogy predictort nem akarsz, pedig ha biztosra mész az kéne, nekem a facelle volt hogy keresni sem kellett a csíkot a predi negatív volt, és a predinek volt igaza
2023. jan. 5. 13:18
 28/33 A kérdező kommentje:
Elvileg késik..melleim nagyon fájnak 16án lehetett ovum és sajnos nem mindig rendszeresen akkor jön meg mikor kellene..hát max hétvégén csinálok ha addig semmi...😪
2023. jan. 5. 14:26
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
Amíg nem jön meg, van remény!
2023. jan. 5. 17:27
 30/33 anonim ***** válasza:

Az ovu csúszkálhat, de az onnan eltelt napok száma nem, nekem ovu után fixen 15.nap meg is jön.

Ha tényleg 16.án volt ovud, akkor már bárnilyen teszt mutatná.

Ovu után 10.napon egy 10 teszt egyértelműen 2 csíkos.

2023. jan. 5. 21:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!