Pár napja kezdtem el fogamzásgátlót szedni és még menstruálok. Ma szeretkeztünk a barátommal (nem élvezett belém). Ebben az esetben nem sok esély van arra, hogy terhes legyek, igaz?
Ha a mensid elso napjan kezdted szedni azonna ved, bar nekem a dokim azt mondta h o varna 2 hetet. A baratom soha nem megy belem.
A lenyeg h lehetszt terhes de eleg kicsi ra az esely
Hugom pont így esett teherbe.
Elkezdte szedni a gyógyszerta mensije első napján. Doki is és a betegtájékoztató is azt irta/mondta, hogy ez esetben első szemtől véd.
Hugom abban a hónapban terhes is maradt.
Legalább a kettes érettségid legyen meg mielött szexelsz.
IQ 70 megvan?
Kedves 5os.
Ha csak ilyen bunkó választ tudsz adni akkot mi a szarnak válaszolsz? Lepj tovabb a kerdesen aztan kesz
Alapvetően PCO miatt írta fel a doki, hogy ne roncsolódjon tovább a petefészkem, amíg nem szeretnék gyereket.
Tudom, hogy várni kellett volna, de annyi dolog szólt ellene, hogy mégis belementem, hogy óvszer nélkül csináljuk.
De akkor viszonylag alacsony az esély, hogy terhes legyek. Ha valami furcsa lenne, akkor csinálok tesztet.
Köszönöm a válaszokat
Pco-ra baromira nem a fogamzásgátló a megoldás. Menj el inkább endokrinológushoz.
(Ez meg, hogy "mégis belementem, hogy óvszer nélkül csináljuk".. hát no comment. Olyannal nem kell szexelni, aki olyasmire akar rávenni, ami neked nem komfortos!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!