Március végén volt az utolsó menstruációm (47 napja), a fogamzásgátlót akkor hagytam abba. Lehetek terhes, ha néha megszakÍtással szeretkeztünk?
Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 16:50
1/3 anonim válasza:
Igen ,en is ugy lettem terhes,ot evig megszakitassal ment a dolog,mert nem szedhettem gyogyszert es most meg augusztusban jon a pici...
2/3 anonim válasza:
Lehetsz, de szerintem valószínűbb, hogy még nem állt helyre a ciklusod. Menstruációd nem volt, mióta abbahagytad a szedését, az még megvonásos vérzés volt. Élettanilag az nem azért jelentkezik, amiért a menstruáció.
Szerintem biztos, ami biztos, csinálj egy tesztet. Van, hogy a szervezetnek fél év is kell, míg újra beindul a menstruáicós ciklus önszabályozása. Én azt mondom, hogy 95%, hogy erről van szó. Ne aggódj emiatt, helyre fog billenni! :)
3/3 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy terhes vagy, mert én is márciusban hagytam abba a gyógyszert, most vagyok 6+6 kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!