Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nexplanon belövése után 1...

Nexplanon belövése után 1 héttel óvszer nélkül szeretkeztünk a barátommal. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Január 7dikén Nexplanon fogamzásgátló implantumot tetettem. Azt mondták egy hét után már hatásos. Vártunk 1 hetet és óvszer nélkül szeretkeztűnk a barátommal. Lehet baj belöle? Tegnap kevés vérzést észleltem. Segitsetek légyszi.

2016. jan. 17. 07:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát utánaolvastam, a tájékoztatójában is egy hetet írtak, hogy elvileg az után hatásos. Viszont az, hogy kevés vérzésed volt szeretkezés után, nem utal terhességre, inkább a szeretkezés hevességében megpattanhatott valami kisebb ér.

Szóval nyugi, nem valószínű, hogy terhes vagy!

2016. jan. 17. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:
én innen néztem, de google-n sok oldal van róla [link]
2016. jan. 17. 12:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,énis sokat olvastam rola,remélem nem lessz baj :)
2016. jan. 17. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!