Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok a barátommal egy hete feküdtünk le először és óvszerrel védekeztünk ,nem élvezett el bennem és nagyon odafigyeltünk tudom hogy lehetetlen de mostanában (lehet hogy csak stressz) de reggelente nem érzem magam túl jól egy hét múlva kell megjönnie.2016. jan. 6. 06:21
1/3 anonim válasza:
-.-
Inkább csináld meg a házid és reggeliz rendesen!
2/3 anonim válasza:
Nem vagy terhes, de ha most már minden alkalom után ennyire fogsz félni a teherbe eséstől, akkor szerintem más védekezési módszert válasszatok.
3/3 kopapi válasza:
Amikor bubolni akartok, tegyél a térded közé egy kalmopirint és jól szoritsd össze.
A legbiztosabb védekezés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!