Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljesen el vagyok keseredve.M...

Teljesen el vagyok keseredve.Minden rendben van mert nem sikerül a baba ?

Figyelt kérdés
2023. márc. 22. 07:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Biztos minden rendben? Milyen vizsgálatok pontosan amik rendben vannak?

Ciklus eleji és végi hormonális vérvétel? Tsh? Inzulin és cukorterhelés? Átjárhatósági? Férfinak spermavizsgálat?

2023. márc. 22. 07:20
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudnád egészíteni, hogy pontosan mire gondolsz, előzmények, stb🙂
2023. márc. 22. 07:21
 3/18 A kérdező kommentje:

Hormonok rendben van,párommal is rendben van minden nekem volt pajzsmirigy alulmüködésem de az is ár érték határ

Hőgörbe alapján próbálkozott ovulacio lenni de szerintem nem sikerült meg repedni

2023. márc. 22. 07:35
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Erre az egy vizsgálatra nem támaszkodnék, hogy minden rendben van. Mióta próbálkoztok?
2023. márc. 22. 07:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értelek, mert a hormonális vervetelbol egyértelműen kiderül van e ovulacio, van e tüszőrepedés vagy nincs, nem kell semmilyen hőgörbe… ezek szerint mégsem olyan jó a hormonális vérvétel eredménye. Ha gondolod, írd le vagy töltsd fel az eredményeket, megnézzük.
2023. márc. 22. 07:38
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Ovulacio tesztet vegyel.

Miota peovalkoztok? Ha meg nincs 1 eve, akkor nyugi.

2023. márc. 22. 08:08
 7/18 A kérdező kommentje:
Most ebbe a ciklusban lesz 1 éve
2023. márc. 22. 08:12
 8/18 A kérdező kommentje:
2023. márc. 22. 08:14
 9/18 anonim ***** válasza:
60%
Tegnap is feltetted a kérdésed, gondolod azóta változott valami? Ott egyből írta valaki, hogy pajzsmirigy gondod van, mert alacsony a hőd. De ha alacsony is maradt, akkor az nincs rendesen kezelve.
2023. márc. 22. 08:36
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
1#-el egyetértek. Rengeteg minden van,amit nem néznek egyből. Nálunk kezdésnek volt ciklus eleji,végi hormonlabor,teljes pajzsmirigysorral(anti tpo,stb.),alvadàsi panel,Leiden mutáció,faktorok stb.,akkor nekem 3 pontos cukorterhelést,D vitamin szintet,AMH-t. Vettek baktra is hüvelykenetet plusz std szűrésre. Plusz UH követés peteéréskor,középidőben 2 naponta kellett mennem,majd a ciklus végén is 1x rànézett. Ezt megismételte is másik ciklusba is. Átjàrhatósági,plusz férjemnek már ekkora a spermavizsgálat is megvolt. Progeszteronpótlást is kaptam,ovitrellet is próbáltuk. Ezek nem minden vizsgálatok,ezenkívül amiket nekem csináltak még rengeteg minden van amúgy,immunológiai panel,stb.
2023. márc. 22. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!