Lehet kevesebb, mint 14 nap az ovu és a következő menszesz között?
Sziasztok.
Már próbálkozunk a párommal.
Februárban ahogy megjött kivontam 14 napot. Elvileg ez alapján febr.17.-én volt az ovum.
Én még is 13 és 14.-én éreztem, hogy ovulációm van, mert rettentően sok tojásfehérje szerű, ragacsos váladékom volt. Meg is örültem neki. Ez így szokott lenni minden hónapban 2 nap.
Együtt voltunk 12, 13, 14, 16, 17, 19.
Sajnos baba nem lett. :/
Érdemes lenne egy ovulációs teszt?
Tudom, hogy nem kell, hogy elsőre összejöjjön. Korai a kérdésem, de bízok benne, valaki tud válaszolni rá.
9es remélem hogy összejön💖 én is remélem hogy összejön most es lesz babó még 2023 ban 💖
A kérdezőnek: Használj ovulációs tesztet a havid után mindennap ugyanabban az időben ne igyál elötte 3 órával és ne is pisilj :) Igen nem mindenki ovulál a 14 napon.én most a 21 ciklusnapon ovuláltam.multhónapban a 13.on ez ilyen.. :(
Hát ez az egy hónap maradt:D
Ha most sikerül akkor ha minden rendben lesz idén a kezembe foghatom és karácsonyi ajándék lesz.
De nem élem bele magamat:D:)
Persze jövőre is szuper lenne, de ha most sikerül az külön öröm nekem.:)
Tegnap előtt jutottam ovu teszthez. 15.-én.
Pozitív lett teljesen.
Tegnap 16.-án már halványabb lett jóval.
14.-én kezdtem el este érezni a nagyon bő folyást és a nyílalást a petevezetőmbe.
Úgyhogy 14, 15, 16. este együtt voltunk.
Még majd ma meg holnap lehet együtt leszünk, aztán pihenünk. :D:)
És már csak néha:)
Igazából szerintem múlt hónapban is tudtam mikor van ovum és akkor is együtt voltunk végig elötte napokban meg közben is meg utána is.
Aztán még se sikerült. :(
Úgyhogy nem élem bele magam, de hátha most majd sikerül!:)
Viszont 12.-én reggel voltunk együtt és 13.-án nem voltunk együtt.
Remélem nem baj, hogy peteérés előtt nem voltunk együtt. Íg azonban legalább újra termelődött a sperma, nem úgy, mint múlt hónapban.
Majd megírom mi lesz. :)
Még van kb. 2 teljes hetem.
Szia!:) Én 5 vagy 6. dpo napomon vagyok és még sajnos sokat kell várnom az eredményig:) hogy megjön vagy sem a menszeszem.
Ti mióta próbálkoztok? Nagyon szurkolok értetek!:) Majd írd meg feltétlen az eredményt!
Akkor neked szerintem lassan egy hét múlva kiderül!:)
Nekem jövőhét pénteken kellene megjönnie.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!