Lombiknál Mekkora hcg-nél van szívhang?
9: sajnálom 🥺 hcg az elméletileg még rendben. De még nem megyek következő uh-ra nézetem azért.
10: nekem túlműködik az immunrendszerem. De kezelve. Voltam immunológusnál. Asa+clexane+prednisolon kezelés.
Emelkedett nk.
9-es vagyok,hát kellett egy kis idő mire túl tettem magam rajta,bár úgysem felejtem el..de most már itt van a "még" pocaklakó arra várok hogy kibujjon 🤭☺️
Persze ha van lehetőséged és megnyugtat akkor nézesd a HCG-t,de minden rendben lesz🤞nem szabad előre izgulni!
Gratulálok! Mikor születik? 🥰
Nagyon bízunk benne hogy rendbe lesz minden. Minden nap beszélek hozzá! Legyen erős és kitartó 🥰
Csak hát para is van.
11
Ne olvasgass ilyeneket
Ahány terhesség annyi változat.
Én a szerencsésebbek közé tartozom.. nem lombikoztam.
A hcg az én példám alapján sem nem mérvadó..
Ikreim lesznek és alig mutatta ki a teszt késéskor.
Míg az ismerősömnek 54 hcg mellett sem lett szívhang..
Annyira érzékeny és bonyolult dolog a fogantatas és a sejtfejlődés, hogy felesleges is boncolgatni mikor miért és hogy sikerül, nem sikerül.
Tudom, hogy nem segît ki, de a tapsztalat, higy nem éri meg idegeskedni.
Mégis:
Spontán fogantatás mellett sem tudtam még a 20. Héten sem nyugodtnak lenni, szóval tökéletesen értelek.
Drukkolok az eseménymentes vàrandóssághoz!
9,12 vagyok. Köszönöm 🥰 jövőhétre vagyok kiírva úgyhogy akármikor is jöhet 😃
Jól teszed hogy beszélsz hozzá,bízz benne hogy erős lesz
👍🤞
Majd írd meg ide hogy mi volt UH-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!