Mikor menjek orvoshoz , hogy szívhang már biztos legyen?
Utolso ms; március 26
Kb 30-35 naposak a ciklusaim
Április 23 an volt elsőnek halvány pozitív az x-epil teszt.
Mar ma vagy hétfőn gondoltam elmenni orvoshoz , de nem szeretnék duplán járkálni.
Ki mit ajánl meddig várjak?
Tünetem nincs a teszt szépen felerősödött.
Olyan nehéz kivárni. De tényleg francnak van kedve duplán járkálni.
Most a covid miatt kísérő nem is lehet ugye uhn?
Velem jöhetett a férjem, mind a 2 alkalommal. Nem tudom hogy az számít e hogy maszek orvosnál voltunk.
10hkm
“Francnak van kedve duplán járkálni”
😂😂😂😂😂 wtf?
Jarkalhatsz te még eleget, ha mar most ezt mondod mi lesz később?!
Az első fiamnál annyira boldogok voltunk , és tudatlanok , hogy mensi előtt 5 nappal pozitív tesztel rohantunk , elsőnek 2 hétre kaptunk időpontot , majd hetente jártunk , igen idegőrlő volt a papíron azt látni , hogy nincs szívhang , vagy élő embrió nem igazolható ilyen megfogalmazásra emlékszem. Már másra is felkészítettek mire 9.héten dobogni láttuk a szívét. Megviselt. A kötelezőkön kívül ha nem muszáj nem megyek. Nem kívánom azt hallgatni anyuka ne élje bele magát.
Ezért számolgatok. Viszont túl későre sem hagynám , azért nyugodtabb az ember ha tudja megfelelő helyen tapadt a babó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!