Lombiknál Mekkora hcg-nél van szívhang?
A hcg szint elég egyéni
1200-6000 közt van a szívhang làthatósàgakor…
3-4 héttel, màr másoknál láttak.
Mikor mentek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Hcg 11.000.
2 napja voltam akkor volt 3 hete a beültetés de még csak petezsák volt.
2. Héten megvastagadott nyálkahártya. És a sárgatest jelen.
3. Hét 7mm petezsák.
2 Hét múlva kell vissza menni azaz a beültetés utáni 5. Héten
Nekem csak beültetés után 2 hétre néztek HCG-t én külön magamnak nem nézettem. 2 pozitív teszt és a vérvétel kimutatta hogy sikerült,rá 2 hétre várt vissza a doki UH-ra, tehát beültetés után 4 hétre,akkor csak sejthető volt.
4 nap múlva barnázás miatt újra mentem akkor már látható volt 🙂
Annyira izgulok hogy csak na. Annyi mindent össze olvastam hogy már a halál félelmei kerülgetnek. 3 naposat kaptam.
Tényleg olyan sűrűn előfordul hogy nem lesz szívhang?😭
Utolsó vagyok, ne aggódj! Olvasni meg nem szabad... főleg semmi "rosszat" ezt én is megtanultam.
Nemtudom mennyire fordul elő,sajnos nekem az első lombikom elment pedig volt szívhang is...így a mostaninál csak a 12.heti genetikai után tudtam megnyugodni, addig én is izgultam az előző miatt.
Sok sikert és kitartást kívánok 🙂
Hogy elment? Sajnos nem derült ki... doki(k)tól annyi választ kaptam hogy egy "vetélés" még előfordul illetve hogy valószínűleg beteg lett volna.
Hozzáteszem nagyon kevés volt akkor a HCG-m és gyengén de menstruáltam is,doki is azt mondta vagy-vagy, utána végülis rendben volt pár hétig minden,majd mégis műtét lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!