Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7 napja késik a menstruációm...

7 napja késik a menstruációm semmi jele hogy meg akarna jönni. Gabriel teszt nagyon halvány pozi..más fajta 10es teszt negatív. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Mindig pontos a menstruációm,most 1-én kellet volna megjönnie ma 7 napja késik semmi pms tünet nincs. A derekam fáj a fejem.. és a petefészemnél mind 2 oldalt feszitő érzés van. Tesztek negatívak. Szombaton megyek dokihoz..van e itt olyan akinek volt így? ciszta lehetne?

2023. márc. 7. 12:15
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Fura,hogy pozi vt a Gabriel. Mensid sincs. Drukkoltam,hogy pozi legyen. :( Tenyleg nagyon sajnalom!
2023. márc. 10. 15:52
 52/57 A kérdező kommentje:
Igen ez a fura az első pozi volt.. meg ilyen sosem volt még h így ki maradjon max 2 nap.... és a szokásos pms tünetek se jelentkeztek egyáltalán csak 1 hétig mindennap fájt a fejem.. most meg a derekam és a hasam feszül ennyi hát remélem a doki okosabb lesz holnap
2023. márc. 10. 16:14
 53/57 A kérdező kommentje:
Jah meg nagyon sok folyásom lett.. eddig is volt de az csak épp h ami természetes.. de ez nem normális sokszor azt hiszem el öntöt valami ott lent
2023. márc. 10. 16:15
 54/57 A kérdező kommentje:
Sziasztok voltam orvosnál és hát ki derült hogy nincs peteérésem .. kaptam rá gyogyszert és igazából ennyi.
2023. márc. 11. 15:12
 55/57 anonim ***** válasza:
Szia! Uu,az nem tul jo. Majd a gyogyszer helyre hoz! Minden jot! Mielobbi babazast kivanok neked! 🤗🤗
2023. márc. 11. 17:22
 56/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😇🥰
2023. márc. 11. 22:53
 57/57 A kérdező kommentje:
Meg annyi hogy mondta h a méhemben van egy holyag de nem tudja miaz.. és a peteérésre nem írt igazából semmit csak Gynositolt hogy azt szedjem és ha 3 hét múlva se jön meg akkor menjek vissza 😒
2023. márc. 13. 12:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!