Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7 napja késik a menstruációm...

7 napja késik a menstruációm semmi jele hogy meg akarna jönni. Gabriel teszt nagyon halvány pozi..más fajta 10es teszt negatív. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Mindig pontos a menstruációm,most 1-én kellet volna megjönnie ma 7 napja késik semmi pms tünet nincs. A derekam fáj a fejem.. és a petefészemnél mind 2 oldalt feszitő érzés van. Tesztek negatívak. Szombaton megyek dokihoz..van e itt olyan akinek volt így? ciszta lehetne?

2023. márc. 7. 12:15
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
2023. márc. 7. 12:56
 12/57 anonim ***** válasza:
58%

Elég lesz az a vonal hidd el 😀

Ez pozitív, nálam is ilyen volt

2023. márc. 7. 12:57
 13/57 anonim ***** válasza:
Hat ez egy elegge pozitiv teszt. Masik fajta milyen volt amivel teszteltel?
2023. márc. 7. 13:01
 14/57 A kérdező kommentje:
Multhet szerdai teszt de tegnap este livsane 10 teszt full negativ.. és a gabrielen meg ott a második csík és a szokásos pms tünetek el maradtak... csak a derek fájás és a szörnyű fejfájás van még néha ráz a hideg és néha úgy érzem lázas vagyok
2023. márc. 7. 13:03
 15/57 anonim ***** válasza:
Nem szedtel ossze valami virust!?? Fura,hogy a Gabriel pozi csak,mert tenyleg pozitiv,de a tobbi fura hogy nem… En tesztelnek a helyedben predivel.
2023. márc. 7. 13:08
 16/57 anonim ***** válasza:
Mult het szerdai Gabriel utan,tegnap este teszteltel csak? Kozben nem? Mert lehet,hogy elindult valami, es a Gabriel azert lett pozitiv,mert ott volt hcg meg. Szombaton a doki sem fog sztem tul sokat mondani,egy megvastagodott nyalkahartyan kivul. Egy hcg vervetelre mennek a helyedben.
2023. márc. 7. 13:28
 17/57 A kérdező kommentje:
Nem hiszem h össze szedtem valamit. Minden hónapban mensi elott egy héttel gorcsolok és le szakad a mellem na ebből tudom h megjon .. na ez teljesen el maradt.. fehér tejszeru folyás van .. semmi elő jelet nem érzem h meg akarna jönni vagy bármi.. már előre félek a doki mit fog mondani
2023. márc. 7. 13:39
 18/57 A kérdező kommentje:
Ciszta nem okozhat ilyet véletlenül?
2023. márc. 7. 13:43
 19/57 anonim ***** válasza:
Volt mar ra pelda,hogy a ciszta pozi tesztet produkalt,de nalam nem mervado,hogy a masikkal mi tortent. Nem vagyunk egyformak. Nem indulhatunk ki a masikbol,de nyilvan az embert erdekli,hogy tortent-e mar olyan massal is ,ami vele. En,meg mindig azt mondom,hogy hcg vervetelre mennek a helyedben. Ez ,egy maganlaborban nem eget vero osszeg. Azon meg ne kattogj,hogy mit mond a doki,mert felesleges ezen ragodni!
2023. márc. 7. 13:51
 20/57 A kérdező kommentje:
Rendben van köszönöm szépen a válaszokat..enis gondolkoztam a vérvételen csak itt Székesfehérváron nem ismerem a környéket itt dolgozom és hát olyan munkahely ahol nem nagyon tudok szabit se ki venni és reggel 6 tol este 6 ig vagyok szóval nem tudom..valahogy csak el jutok oda mert szerintem is biztosabb az ..
2023. márc. 7. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!