7 napja késik a menstruációm semmi jele hogy meg akarna jönni. Gabriel teszt nagyon halvány pozi..más fajta 10es teszt negatív. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Mindig pontos a menstruációm,most 1-én kellet volna megjönnie ma 7 napja késik semmi pms tünet nincs. A derekam fáj a fejem.. és a petefészemnél mind 2 oldalt feszitő érzés van. Tesztek negatívak. Szombaton megyek dokihoz..van e itt olyan akinek volt így? ciszta lehetne?2023. márc. 7. 12:15
41/57 A kérdező kommentje:
Igen gabriel mert itt a legközelebbi patikába csak azaz egy fajta van
2023. márc. 10. 10:06
42/57 anonim válasza:
Olyanom nekem is volt. Es egeszseges terhessegem volt. Ez a tunet megvan akkoris ha jo helyen van ,ha nem.
43/57 anonim válasza:
Jobb lett volna masik fajtaval tesztelni,de ha terhesseg van kimutatja ez is. Koran szultem, 18voltam. Elso kapcsolatombol ,osszekoltozes utan egy honapra terhes lettem. Eletemben akkor csinaltam eloszor terhessegi tesztet. Akkoriban a Gabriel nagyon meno,megbizhato teszt volt. Elkezdtem csinalni a tesztet,az eredmenyt mutato ablakocsbaba csoppentettem,mert nem tudtam hova kell 😅😅😂 Hat pozotiv lett 😁Ezutan, azota azt mondom,hogy mindegy milyen a teszt,ha terhesseg van kimutatja.
44/57 anonim válasza:
Csak azmiatt irtam,hogy jobb lenne masik fajta,mert neked ez az egy mutat pozitivat.
45/57 A kérdező kommentje:
Igen lehet jobb lenne másik fajta csak itt a közelbe egy patika van és ott ezaz egy fajta van .. de hát végül is csinálok egyet és majd holnap a doki biztosat mond..csak attól félek ne h ciszta legyen
2023. márc. 10. 10:18
46/57 anonim válasza:
Majd ird meg az eredmenyt! 🤗😘
47/57 anonim válasza:
Na mi ujsag? Tudtal tesztelni?
48/57 A kérdező kommentje:
Igen és negatív.. úgy h tuti ciszta 😔
2023. márc. 10. 14:48
49/57 anonim válasza:
Sajnalom. :( azert majd irj,mit mondott a doki.
50/57 A kérdező kommentje:
Rendben van mindenképp írok holnap
2023. márc. 10. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!