12 dpo negatív predi, megrendeljem?
Sziasztok!
12 dpon, azaz ma csináltam egy predit, extra halvány második csík (gondolom predi csík, mert nem fényképezhető) szóval negatív lett a teszt.
Nem szeretném megszakítani a vitaminomat, és több mindent is rendelnék, de ha mégis sikeres a hónap akkor 25 ezer ment a levesbe.
Az extra halvány teszt miatt nem mertem ma megrendelni, de holnap muszáj lenne, mert 2 nap a szállítás is, és csutkára elfogy addig.
Holnap 13 dpon már szinte majdnem 100% az eredmény ugye? Akkor reggel teszt után rendelném is a kis magamét, és tudnám folyamatosan szedni.
Köszi ha segítesz a véleményeddel
További szép estét kívánok
És milyen vitamin az, amiből ha egyetlen egy nap kimarad, akkor az egyenlő egy katasztrófával? És ha meg teherbe esel, miért nem folytatható?
Szerintem kicsit túlpörgöd...
Nyilván katasztrófa nem lesz, csak én nem szeretném kihagyni ennyi. Terhesen nem ajánlott szedni, nem én találtam ki, ez van ráírva.
Az tény, hogy kicsit túlpörgöm ebben igazad van.
Jó hamar kimutatta neked 🙂
Nekem nagyjából olyasmi, mint neked a 8 dpo
Igen, sajnos negatív lett 😔
Meg is rendeltem, amit szerettem volna, utána mentem wcre már picit barnázok is 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!