Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napom lenne még a menstruáci...

5 napom lenne még a menstruációig Mai teszt negativ sajna,nagyon puffadok (?

Figyelt kérdés
2023. márc. 5. 18:22
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Akkor engedtem el ezt a hónapot ?
2023. márc. 5. 18:23
 2/24 anonim ***** válasza:
88%

És mégis mi a náthás túróért kell ÖT (?!?!?!?!?) szájbatekert nappal a nemvárt előtt tesztelni? Ennyi erővel szex után- de akár előtte is...- tesztelhettél volna, ennek a mostaninak se volt egy dekával se több értelme.

A hónapot akkor kell elengedni, ha megjön a menstruáció.

2023. márc. 5. 18:28
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért várj meg egy pár napot a teszteléssel. Ez így nagyon korai volt.
2023. márc. 5. 18:29
 4/24 A kérdező kommentje:
Csak azért csináltam mert itt majdnem mindenkinek már 7,8,9,.dpo pozitívat tesztelt
2023. márc. 5. 18:31
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem jön meg, addig mindig van remény. Nagyon sok idő még az az 5 nap. Hasonlóak a terhes tünetek a pms tünetekhez, szóval ez kiszámíthatatlan. Próbálj nem görcsölni ezen. Tudom nehéz, én is hasonló cipőben járok, de tényleg nem tudsz mást csinálni, csak várni. Türelem. :)
2023. márc. 5. 18:32
 6/24 A kérdező kommentje:

Az a baj 7dpo óta csinálok tesztet

És már nem hiszem hogy pozitív lesz a tesztem akkor mikor csinálják legközelebb?

2023. márc. 5. 18:41
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
A 15. DPO-n. Nekem akkor lett pozitív, előtte két nappal csak szellemcsíkos volt. Türelem.
2023. márc. 5. 18:48
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem leghamarabb a nem várt napján tesztelj. Ez az 5 nap gyorsan eltelik. Lehet valakinek korábban is pozitív a teszt, de nem vagyunk egyformák. Kár ezért elkeseredni. :)

2023. márc. 5. 18:48
 9/24 anonim ***** válasza:
84%
Olyan tévedésben élnek emberek. Teljesen feleslegesen stresszeled magad az idő előtti teszteléssel. Ha elmarad a menstruációd, másnap tesztelsz, tuti biztos eredményt fogsz kapni. Én is akartam már 3szor gyereket,de az eszem egyszer sem ment el. Sőt egyszer sem teszteltem mensi ideje előtt. És láss csodát nem is jöttem ide ,hogy valaki hátha azt mondja a full negatív tesztemre hogy pozitív és akkor 2 percig boldog lehetek. Mikor nem jött meg , másnap teszteltem es pozitív lett. 3 gyerekem van, 3 tesztem volt.
2023. márc. 5. 19:09
 10/24 anonim ***** válasza:
90%
Inkább pszichoterápiába fektetnéd az energiát.
2023. márc. 5. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!