David teszt 1 nappal menstruáció után?
Figyelt kérdés
Ránéznétek kérlek a tesztre, szerintetek 1 nappal a nem várt után nem kellene erősebbnek lennie?
2023. febr. 24. 06:42
2/10 anonim válasza:
Ha rendszeres a ciklusod, akkor azért késésnél már erősebbet várna az ember... Annyira ne éld még bele magad 😬
3/10 A kérdező kommentje:
Abszolút nem rendszeres, csak kb tudom mikor kellene megjönnie. Elég hosszúak a ciklusaim. És az együttlétből következtettem arra, hogy kb a nem várt után vagyok. Olvastam, hogy ez a David teszt nem a legjobb teszt..
2023. febr. 24. 08:32
4/10 anonim válasza:
"És az együttlétből következtettem arra, hogy kb a nem várt után vagyok."
Na azt meg hogy?!
5/10 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy peteéréskor voltunk együtt, szóval nem nehéz a fogantatást nagyjából belőni :) onnantól meg ugye kb 14 nap
2023. febr. 24. 08:55
6/10 A kérdező kommentje:
Lőttem el pár napja is egy tesztet, az is pozitív lett, de jóval halványabb, szóval valahol azért nyugtat, hogy ez erősödött, de ebbe már nem akartam belemenni :)
2023. febr. 24. 08:58
7/10 anonim válasza:
Ja, hogy lh teszteltél? Ezt nem irtad... Hát, a fogantatást meg ugy sem tudod nagyjábol sem belőni.
De igen, a menstruáció valóban peteérés + kb. 14 nap.
Tesztelj 2 nap múlva valami rendesebbel.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen bocsánat ezt nem tettem hozzá :)
2023. febr. 24. 09:13
9/10 anonim válasza:
De ha nem LH tesztelt volna is érezheti mikor volt peteérése, teljesen irreleváns az ovuteszt rész.
Kérdező gratulálok!!:)
10/10 A kérdező kommentje:
Nem mindenki érzi valóban az ovulációt, abban igazad adok a korábbi hozzászólónak, de igen egyébként én éreztem is, de csináltam LH tesztet is, szóval biztosra be tudom lőni az ovulációmat. :) Persze a fogantatás más kérdés, a történhetett pár nappal később is, de szerintem ez itt most már nem annyira lényeges.
2023. febr. 24. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!