Predictor Early 3 nappal a menstruáció előtt kimutatta volna a terhességet?
Sziasztok!
Ciklusom 28 napos,15.-én kellene megjönnie. Ma teszteltem a kíváncsiság kedvéért,természetesen ha elmarad utána tesztelek még egyet. Negatív lett,de azt írja hogy akár 6 nappal előtte is kimutatja,és ilyenkor már 99%-os a hatékonysága. Mennyire hihetek neki?
Annyira izgulok már, úgy éreztem most biztos sikerült.
Köszönöm!
Az a kérdés, hogy mennyire hihetsz a marketingszövegnek? Komolyan? Kb. mint a mosóporreklámnak.
Vagy kimutatja, vagy nem. Késés után fog kiderülni, hogy valós volt-e a korai eredmény. És így már el is adtak neked még egy tesztet. Ki van ez találva. 😉
"úgy éreztem most biztos sikerült"
És miből lehet ezt érezni?🙂
Persze,tudom hogy korai volt,és teljesen igazatok van. De azért mégis kíváncsi vagyok tapasztalatokra,hogy reménykedhetek-e még.
Köszönöm! :)
Szia! Nekem 16-án "kellene" megjönnie, de már előtte való nap mindig szokott lenni jelzésem, szóval majdhogynem ugyanarra a napra izgulunk.:)
Nekem ez ma esett le, hogy nem ártana egy tesztet rendelnem...de honnan, milyet...stb. Ekkor bukkantam erre a tesztre, nem is tudtam hogy már ennyire korai is van. Viszont a kémiai miatt (is) letettem róla. Várjuk meg szépen ezt a pár napot, jövőhéten kiderül az legyen a szemed előtt.🙂 S különben lehet érezni aki ismeri a testét és nem akar olyan görcsösen, hogy beképzel dolgokat. Csak maradjon is.🙏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!