Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor Early 3 nappal a...

Predictor Early 3 nappal a menstruáció előtt kimutatta volna a terhességet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ciklusom 28 napos,15.-én kellene megjönnie. Ma teszteltem a kíváncsiság kedvéért,természetesen ha elmarad utána tesztelek még egyet. Negatív lett,de azt írja hogy akár 6 nappal előtte is kimutatja,és ilyenkor már 99%-os a hatékonysága. Mennyire hihetek neki?

Annyira izgulok már, úgy éreztem most biztos sikerült.

Köszönöm!

2023. febr. 12. 09:46
1 2
 11/19 anonim válasza:
47%
Nekem 10. dpon totál erős 2. csík volt, nem reggeli vizeletből, 25- ös érz. teszttel. 28 napos ciklusnál. Én csak azért csináltam, mert indultunk 2 hétre nyaralni, aznap mikor meg kellett volna jönnie. Álmomban nem gondoltam volna. A fiamnál kimaradt mensi után 4 nappal teszteltem csak, nyilván az a csík is leugrott a tesztről. Nem szabad feladni! A harmadik gyerekkel probálkozunk és most én is minden halovány csíkot probálok felfedezni, de igazából türelemmel kell lenni. Kitartás!
2023. febr. 14. 08:04
 12/19 anonim ***** válasza:
55%
Mi a helyzet kérdező?
2023. febr. 14. 12:42
 13/19 anonim ***** válasza:
46%

6-án teszteltem egyet szintén ezzel a teszttel negatív lett úgy, hogy 8-án kellett volna megjönnie. Majd 10-én teszteltem még egyet és már pozitív lett.

Tudom, borzasztó nehéz megállni és nem tesztelni, de én pont ezért nem teszteltem akkor amikor nem jött meg, mert hittem neki, hogy nem vagyok terhes.:D

2023. febr. 14. 13:13
 14/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma reggel ismét teszteltem, pozitív lett egyből ❤️🤗 próbálom még nem beleélni magam,de nagyon boldog vagyok,2 éve próbálkozunk

2023. febr. 15. 12:21
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
Halk gratula Nektek ❤️
2023. febr. 15. 12:34
 16/19 anonim ***** válasza:
úúú, de jó.. gratulálok. ❤️
2023. febr. 15. 16:08
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
Gratula!! Mi volt amiből most érezted, ami olyan volt mint az elmúlt két évben nem? Volt már máskor is pozitív teszted?
2023. febr. 16. 15:40
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek 🥰 Nem volt még pozitív tesztem soha,nem is nagyon teszteltem mert mindig időbe jött. Talán kétszer teszteltem ezidáig,azok mind negatívak lettek.

Fogalmam nincs miből éreztem,csak egy megérzés volt

2023. febr. 20. 15:51
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok 🙏🏻❤️
2023. febr. 24. 14:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!