Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy éve tervezünk már gyereket...

Egy éve tervezünk már gyereket! A mensem néha 27 napra jön meg, de néha 30-31! Most már 6 napja késik, de a teszt negatív lett! Lehetséges, hogy terhes vagyok csak mèg a teszt nem mutatta ki? A tesztet az 5.-ik napon csinàltam.

Figyelt kérdés
2023. márc. 4. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Nem,ha a teszt negatív 6 napnál, nem vagy terhes.

Mihez képest számolod a késést? Ugye a 31 naphoz?!

2023. márc. 4. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem valószínű,hogy terhes vagy. Nekem 3 nap késésnél úgy virított a második csík, hogy a szememet kiverte. Előfordulhat, hogy peteérésed se volt.
2023. márc. 4. 12:14
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
És ha később volt peteérése? Emiatt a menszesze is csúszik és a teszt is később lesz pozitív...
2023. márc. 4. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Az ovud biztos később volt, mivel késik. Azt nem tudod mennyivel így akár lehet még + az a teszt.

De ha nem lassan keressetek dokit, ideje kivizsgálni mért nem jön. Én is biztos voltam, hogy miattam, de a párom katonái nincsenek sokan + én még ölöm is őket

2023. márc. 4. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Nem valószínű a terhesség
2023. márc. 4. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Csak tervezitek,vagy próbálkoztok is?

Bocs, most keltem éjszakás műszakból fel.

Dokinál volt a párod már? Menjen el andrológushoz. Ad mintát (megvizsgálják őt is,készüljön fel lelkiekben ;) ).

Ha ő rendben van,mehetsz te nőgyógyászhoz.

Végigcsináltuk mi is. Végül nem derült ki probléma, 1.5 év után sikerült a baba.

2023. márc. 4. 13:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Voltam már dokinál. Mondta, hogy próbálkozzunk még pár hónapig és ha akkor sem sikerül, menjek újra. Szedek lamotrigin gyógyszert és folsavat is. Feltételezem említette volna, ha ez kihatással lenne rá.

2023. márc. 5. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 7. Nap késésnél lett most pozitív a tesztem. De éreztem a peteérésem, most később volt.
2023. márc. 6. 09:28
 9/9 anonim válasza:

Egy másik vitatéma kapcsán kérdezem, mert kíváncsi vagyok. Miért akarsz gyereket?

Azért kérem a válaszodat, mert megerősítésre lenne szükségem, gyerekpárti vagyok.

2023. júl. 28. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!