Lehetseges hogy egy 3 honapos terhes vagyok ugy hogy 2 szer erosen menstrualtam es semmi tunetem nem volt rengeteg negativ tesztel?
Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 12:15
4/27 anonim válasza:
Természetesen nem.
Miért gondolod magad terhesnek egyáltalán?
5/27 anonim válasza:
Nekem megmaradt a vérzésem. Menetrendszerűen jött meg a 6. hónapig, de a teszt POZITÍV lett.
6/27 anonim válasza:
Hagyd már abba, ez már nagyon sokadik idióta kérdésed.
7/27 A kérdező kommentje:
Na szoval a helyzet a kovetkezo:3 honapja meg az exemmel voltam vedekeztunk. Aztan volt egy durva szakitas es azota az uj baratommal vagyok es vele viszont abszolut nem vedekezunk mert mar most babat akarunk. Most elkezdtek feszulni a melleim es 6 napja kesik a menzim. Csak olvastam olyat itt hogy volt akinek mar 3 honapos volt a babaja es nem mutatta a teszt es verzett is. Es attol tartok nehogy az exemtol legyen... Szoval remelem hogy terhes vagyok de a mostani paromtol aki mostanra mar a ferjem is.
2021. nov. 2. 12:40
8/27 anonim válasza:
2 hónapos kapcsolatból akarsz gyereket? jujj
9/27 Laylah válasza:
Tuti troll, ilyen hülye nincsen, aki két hónap alatt feleségül megy egy random emberhez és gyereket is akar neki.
10/27 anonim válasza:
Nem azt írta, hogy akkor ismerte meg, csak hogy azóta vannak együtt. Ezt nem tudjuk. Én amikor összejöttem a párommal, akkor már ismertem vagy 10 éve. Nem volt zsákbamacska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!