Menstruálhatok, ha terhes vagyok közben?
Sziasztok,
Menstruációm előtti héten elkezdtem émelyegni minden nap esténként, fáradékony lettem, szédültem időnként.
Hétfőn kellett volna megjönnie a menstruációmnak, így amikor nem jött meg, akkor csináltam egy terhességi tesztet, ami negatív lett.
Szerdán csináltam még egyet, ami szintén negatív lett.
Csütörtökön viszont elkezdtem vérezni, és nem pecsételő vérzéssel, hanem rendesen.
Szerintetek hogy lehet, hogy mégis még mindig émelygek, miközben elvileg nem lehetek terhes, hiszen a teszt is negatív volt, illetve közben meg is jött?
Lehet, hogy mégis terhes vagyok? Olvastam, hogy ritkán ez is előfordulhat, viszont akkor a teszt miért nem mutatta ki?
Terhesség alatt is van aki menstruàl.
Olyan is van hogy nem mutatja ki a teszt, de ez elég ritks
A tünetek màstol is lehetnek
Gratulálok! Teszt negatív, menstruálsz is.
Neked nem fogjuk tudni megmagyarázni, hogy nem vagy terhes!
4es akkor gondolozzàl egy kicsit.
Nem a menszesz miatt nem lesz pozitív a teszt annâl aki terhesség alatt is vérzik.
Hànem mert egyszerűen van akinek a veséje nem választja ki a hcgt.
Nyugodtan olvass utàna. Aztán gyere vissza hőbörögni.
8as most nem azzal van a gond, hogy van aki vérzik terhesen. Hanem hogy még a teszt is negatív. Neked pozi lett volna, de nem gondoltál terhességre.
Tehát, ha valakinek mégis az a bolond ötlete támad, hogy vérzés ellenére terhes az csináljon egy tesztet....de akkor higgye el az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!