Lehetek terhes? Vagy miért késik?
Szeptember 7. óta szedem az antibébit. (A 3.nap kezdtem el szedni amikor megvolt) Az első hónapban vigyáztunk és mindig használtunk óvszert, utánna már nem. Ebben a hónapban meg nagyon sokszor szeretkeztünk a barátommal és óvszer nélkül. Nem felejtettem el soha bevenni a gyógyszert. Lehetek terhes?
Most még csak két napot késik de attól meg aggódok. És mi van ha meg sem jön ez a 7 nap szünet alatt?
Hüvelygomba lehet az oka annak ha ki marad vagy ha késik? (Két nappal ezelőtt volt a barátom az orvosnál és van neki egy gombás fertőzese és így valószínűleg nekem is... van rá krémem és azóta bekenjem magam...)
Nem valószínű, hogy terhes vagy, ha fogamzásgátlót szedsz minden nap, de az se 100%-os védelem. Viszont felborítja a hormonháztartást, ami okozhat késedelmeket az első 1-3 hónapban, ha folyamatosan szeded, akkor nem okoz problémát.
Gombás fertőzés esetén viszont hanyagoljátok a szexet, mindaddig amíg az összes tünet el nem múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!