Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy készültök a babára?

Hogy készültök a babára?

Figyelt kérdés
Sziasztok, röviden annyi lenne a kérdésem hogy pl ugyan úgy esztek, ugyan úgy sportoltok (pl fitnesz terem) ,vagy esetleg több vizet isztok? Vagy pl vitaminok? 🤷🏽‍♀️ köszönöm
2023. márc. 3. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

Én amivel készültem:

-Czeizer 1 vitamin

-E-vitamin

-Méhpempő

-Folsav

2023. márc. 4. 08:41
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

6os tr kész gyógyszertár voltál :D

Nekem terhes vitamint mondott én választottam

2023. márc. 4. 08:44
 13/16 anonim ***** válasza:
12-es, ezek közül egyik sem gyógyszer, hanem vitaminok. A szervezetem vitamin raktárai ki voltak ürülve az autoimmun betegségem által sajnos. Nőgyógyász szakorvos javaslatára szedtem ezeket a vitaminokat, mert 1 évig nem jött a baba. A vitaminok szedését követő 5.hónapban terhes is lettem.
2023. márc. 4. 09:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Jajj értem :)felsorokva soknak tűnik :)
2023. márc. 4. 09:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is szedtem Femibion 0, illetve néha folsav, D-vitamin.

Mikor várandós lettem akkor rendszeresen beszedtem a vitaminokat+vasat. Próbáltam több gyümölcsöt enni, kerültem az (szénsavas)üdítőket bár nem volt nehéz mert egy összejövetelen úgy fájt tőle a hasam...meg vigyáztam hogy ne legyek beteg. De ettem mindent ami jól esik, szerencsére nem volt baj a cukorral/vérnyomással sem.

Hamarosan megszületik 😊

2023. márc. 4. 09:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat jó baba várást nektek és jó babázast! Bízom benne hogy hamarosan én is köztetek lehetek 🤞🏼😊
2023. márc. 4. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!