Hogy készültök a babára?
Vitaminokkal fel lehet tölteni a szervezetet, de egyébként nem érdemes változtatni a napi rutinon, hisz egyrészt nem tudhatod mikor fog összejönni, másrészt, ha görcsösen rákészülsz, akkor nem fog sikerülni. Csak lazán, mint eddig. 😉
Az egyetlen dolog, amire érdemes figyelni, ha gyógyszert szedsz, akkor jàrj utána, hogy azt szabad e korai terhességben. Vannak gyógyszerek, amik szedésekor tilos a babatervezés.
Babatervezésre gondoksz vagy már terhességre?
Állapotosan szedek vitamint magnéziumot nem erőltetem meg magam vigyázok azért beteg ne legyek
Amit megkívánok megeszem
Nem igazán változtatok semmin.Ahogy eddig éltem
Nem írta fel, javasolta, hogy miket érdemes szedni.
Én ezekkel készültem:
- Femibion 0 babatervező
- D vitamin 4000 egység (alacsony volt nagyon a d vitamin szintem)
- Inofolic 2 tasak
- Magnosolv 1 tasak
- E vitamin 800 mg (vékony nyálkahártya miatt)
- C vitamin
- Folsav tabletta (3 mg)
- vastabletta (neve nincs, amit a patikában adtak, ezt a terhesség alatt Krauterblutra cseréltem)
Semmi extra
Mind a két gyermekem csak úgy jött.
Sőt a második spirál mellett fogant meg.
Tudom sokan imádkoznak egy gyerekért, én az első előtt mendőnek gondoltam magam.
Lehet az segített, hogy nem görcsöltem rá, jöttek, amikor jönniük kellett
Az ég világon semmit nem változtattam.
Nem szedek vitamint, nem eszek minden nap gyümölcsöt, nem iszok napi 1l-nél többet.
Mikor teherbe estem, utána kezdtem szedni a vitamint, mikor eszembe jutott.
2x lettem terhes, 1 illetve 2.hónapban. 2 egészséges terhességem és 2 egészséges gyerekem van.
Nem igazán készültem rá külön, vitaminokat alapból is szedtem.
Az étkezésem egészségesnek mondható, de közel sem tökéletes.
Nem iszom, nem dohányzom.
PM alulműködésem van (meg egyéb is volt), úgy voltam vele, hogy vágjunk bele, mert 29 voltam, ki tudja mikor jön össze, ne kelljen rágörcsölnöm.
Legnagyobb döbbenetünkre első hónapban összejött, nagyon hálásak is vagyunk érte, mert láttam a családban is, illetve most baráti körben is, hogy valakinek mennyit kell küzdeni egy babáért.
Igazabol annyit h abbahagytik a vedekezest.
1. Honapban megfogantak a gyerekek. Szoval ha akartam volna sem keszulhettem volna ra. Mindenki azt mondta kell legalabb 3-4 honap... Csak nem nekem 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!